De afgelopen 2 weken heb ik geen Diary geplaatst, omdat ik heerlijk in Bali was. Hier komt nog een aparte blog over. Nu gaan we weer verder met de week dat ik thuis ben gekomen en dat het dagelijkse leven weer is begonnen! Let’s read on. Diary week 50: Vakantie naar Bali & Java, Uiteten bij de Harbour Club

Diary week 50: Vakantie naar Bali & Java, Uiteten bij de Harbour Club

Ik ben vorige week zondag weer terug gekomen van vakantie. Samen met Doom heb ik een rondreis gemaakt in Bali en Java. Heerlijk was dit, en de eerste keer dat ik alleen met Doom op vakantie ben geweest. We hebben samen veel gedaan, misschien iets te veel haha. Maar natuurlijk ook goed ontspannen.

Weer terug in Nederland

Brrr. weer de kou in. De maand december starten we weer in Nederland. Zondagochtend kwam ik terug en heb ik gelukkig nog veel kunnen doen, zoals alles opruimen, de was doen en nog even bijkomen van de vlucht. Maandag beginnen we weer met de eerste werkdag.

Het was weer leuk om iedereen te zien en ik had ook echt weer zin om te gaan werken. Naast JPT heb ik natuurlijk ook mijn eigen werk, waar ik ook echt nog veel voor moet doen. De maand december wordt een drukke maand en ik plan alles alvast strak in. Ik heb er zin in!

Diary week 50: Vakantie naar Bali & Java, Uiteten bij de Harbour Club

Sporten

Op vakantie heb ik een paar keer kunnen sporten met Doom, maar niet zo vaak als ik in Nederland doe. Maandag ga ik dan gelijk naar de sportschool en doe ik een leg workout. En dat voelde ik de dag erna goed! Jeetje wat zwaar haha! Na de training nog even getennist, wat ook weer wennen was na 3 weken.

Dinsdag heb ik gewerkt en ‘s avonds bij mam gegeten, die had ik ook nog niet gezien na mijn vakantie. Woensdag the same, sporten met Jill en daarna bij pap eten.

Blog blog blog

Donderdag zet ik mijn wekker vroeg, want ik moet veel werken voor mijn eigen bedrijf. Veel blogs staan op de planning en veel samenwerkingen die ik moet inplannen. Let’s go! Daarna ga ik in de middag nog naar de kapper om mijn haar nog even op te laten knappen en daarna gaan we bij Michael zijn vader eten. Wat een planning haha

Diary week 50: Vakantie naar Bali & Java, Uiteten bij de Harbour Club

 

Vrijdag uit eten bij Harbour Club in Amsterdam

Vrijdag zijn Michael en ik heerlijk wezen uiteten bij de Harbour Club in Amsterdam. Lekker even genieten samen. Dankzij het watermerk San Pellegrino hebben wij de keuze gehad om bij Harbour Club te gaan eten en natuurlijk hebben we hier voor gekozen. We zijn gestart met een Tiger Maki rol, The Harbour Club Starter met verschillende soorten vis en Michael koos voor de Buikspek.

Diary week 50: Vakantie naar Bali & Java, Uiteten bij de Harbour Club

Na het voorgerecht kozen wij voor een heerlijke Sliptong en de Rib-eye, samen met een glas Chardonnay en San Pellegrino water. Ik vind het altijd leuk om een beetje te delen met gerechten en dat doen we vanavond ook. Zo heb je van alles wat geproefd!

En natuurlijk kunnen we de avond niet eindigen zonder de overheerlijke Chocolate Dream. Iets waar de Harbour Club om bekend staat. Dit gerecht krijg je echt niet alleen op en is ook bedoeld om lekker samen te delen. Michael is niet zo een chocolade liefhebber, maar omdat hij weet dat ik hier zoooo van kan genieten, hebben we toch voor deze verwennerij gekozen :)

Diary week 50: Vakantie naar Bali & Java, Uiteten bij de Harbour Club

Wat een begin van het weekend, we hebben hier heerlijk van genoten!

Diary week 50: Vakantie naar Bali & Java, Uiteten bij de Harbour Club