Ik ben weer een weekje terug in Nederland en alles voelt weer zoals vanouds. Hoe snel je dan weer went aan de het leventje in Nederland! Let’s read on. Diary week 50: Birthday Lianda en Reset Spa

Diary week 50: Birthday Lianda en Reset Spa

Deze week stond de birthday van Lianda op de planning, deze hebben we zaterdag gezellig gevierd bij Lianda thuis en daarna zijn we nog ouderwets de stad in geweest naar de Cloos. Weer een heerlijk gezellig avondje!

Diary week 50: Birthday Lianda en Reset Spa

Afspraak bij Reset Spa in Naaldwijk

Sinds kort is er een nieuwe spa geopend in Naaldwijk, de Reset Spa! Bij deze spa kun je terecht voor wellness, floaten en sauna! Ik mag volgende week heerlijk een avondje met mijn moeder naar de wellness om van alle faciliteiten gebruik te kunnen maken. Ik kan niet wachten om even heerlijk tot rust te komen en te ontspannen. Wordt vervolgd!

Diary week 50: Birthday Lianda en Reset Spa

Te koop: Iphone 8!

Afgelopen week heb ik een nieuwe iPhone XR gekocht en daarom verkoop ik mijn oude telefoon (1 jaar oud). Graag een berichtje sturen naar dailydoseofdaph@outlook.com als je interesse hebt!

Diary week 50: Birthday Lianda en Reset Spa

Nieuwe collectie Suspicious Antwerp

Voor mijn vakantie heb ik de nieuwe collectie van Suspicious Antwerp ontvangen en deze trui ging natuurlijk direct mee in het vliegtuig! Bekijk de nieuwe collectie nu online! Ik draag altijd maat S in de truien en shirts!

Diary week 50: Birthday Lianda en Reset Spa

Fotoshoot Bodytec Studio

Omdat er veel nieuwe collega’s bij zijn gekomen bij de Bodytec Studio hebben we afgelopen week een nieuwe fotoshoot ingepland om alle gezichten op de website te zetten en het team te laten zien!

Diary week 50: Birthday Lianda en Reset Spa