Tadaa, de nieuwe week is weer in volle gang. En er zijn weer zoveel leuke dingen gebeurd deze week. Nieuwe plannen, nieuwe stappen en natuurlijk hard gewerkt. Let’s read on! Diary week 5: Ik verkoop mijn kleding, nieuwe auto kopen en volgende reis gaat naar…

Diary week 5: Ik verkoop mijn kleding, nieuwe auto kopen en volgende reis gaat naar…

Ja je leest het goed, een drukke week met heel veel nieuws! Whaaa, ten eerste verkoop ik mijn kleding op United Wardrobe. In samenwerking hebben we besloten om mijn kast weer eens geheel op te ruimen en mijn kleding te koop te zetten op United Wardrobe. Dus sla je slag! Ik verkoop onder andere veel sportkleding, truien, jassen en schoenen.

Diary week 5: Ik verkoop mijn kleding, nieuwe auto kopen en volgende reis gaat naar...

What’s next?

Ik ben dus van plan om een nieuwe auto te kopen. Vorig jaar heb ik een Kia Picanto gekocht, als starters autootje. Ik wil al super lang een Fiat 500 en die heb ik nog steeds niet uit mijn hoofd gezet. Dus ik ben momenteel aan het kijken voor een witte Fiat en wil graag mijn auto verkopen. Dus bij interesse of juist bij verkoop van je Fiat 500, hoor ik het graag. Je kan hem hier bekijken.

Diary week 5: Ik verkoop mijn kleding, nieuwe auto kopen en volgende reis gaat naar...

 

BIG NEWSSSSS

Zoals jullie wellicht weten, heb ik een tweelingzus. Zij is nu al 4 maanden aan het reizen door Australië en plakt er waarschijnlijk nog 4 maanden aan vast. Toen kwam mijn moeder met de vraag: Daph, zullen we Doom opzoeken in Australie? OFCOURSEEEE. Waarschijnlijk gaan we in April nu 2,5 week mijn kleine zus opzoeken in Melbourne! Zo een zin in! Dus voor tips, hotspots, bezienswaardigheden, let me know!

Hoe verloopt het sporten?

Ook deze week ben ik weer volop bezig met sporten. Ik hou het schema aan van vorige week en dit combineer ik met een les Bodytec. Dus 4 keer in de week sportschool en het schema, 1 keer in de week Bodytec en ik wil vanaf volgende week het tennissen weer gaan oppakken na mijn operatie. So let’s go!

PS wil je weten wat Bodytec is? In deze blog leg ik het uit.

Diary week 5: Ik verkoop mijn kleding, nieuwe auto kopen en volgende reis gaat naar...

Werken werken werken

Op mijn werk gaat alles super en ik heb het echt naar mijn zin. Doordat ik de verantwoording moet nemen voor de marketing en communicatie, voel je best wel de druk van presteren en hard werken. Maar dat is wel iets wat ik in mijn eigen bedrijf ook moet leren, dus ik heb er veel aan en natuurlijk heb ik het ook super naar mijn zin.

Daarnaast probeer ik de blogs en het Influencen er goed bij te combineren. Dat gaat steeds beter. Ik heb mijn laptop trouwens laten upgraden door CaseApp.

Ik vind het soms zo zonde dat je bijvoorbeeld een krasje op de achterkant van je macbook ziet, dus leek het mij verstandig om hier iets over heen te doen. Case App maakt hoesjes en stickers voor MacBooks en iPhones dus heb ik daar zelf een sticker voor mijn macbook ontworpen. Hierbij dacht ik na, dat als je bijvoorbeeld ergens aan het werk bent, mensen wel jouw Macbook zien staan, dus heb ik mijn Instagram naam en logo van mijn blog hierop gezet, tadaa! Met de code DAILY20 krijg je 20% korting om ook zo een mooie sticker of hoesje te laten maken.

Diary week 5: Ik verkoop mijn kleding, nieuwe auto kopen en volgende reis gaat naar...

Weekend ready

De week is voorbij gevlogen. Ik heb weer toffe items binnen gekregen, zoals een jas van Colmar, de nieuwe goedemorgen producten van Vifit om te testen, en mijn heerlijke Reinders pak! Daarnaast ben ik nu echt heel de week goed bezig met leren voor mijn examen Copywriting. Het examen is ingepland, dus nu moet ik wel! 8 februari is het zover. Dan hoop ik officieel Copywriter toe te voegen aan mijn CV. Let’s hope so!

Ik ga dit weekend voornamelijk leren, omdat de komende weken erg druk gaan worden. Ik wil het examen in 1 keer halen, dus no excuses. Daarnaast probeer ik mijn auto echt te verkopen, dus alle tips zijn welkom. Ik ben zondag nog heerlijk naar het strand geweest met de honden en ik heb foto’s van mijn auto gemaakt voor de verkoop!

See you next week!

Diary week 5: Ik verkoop mijn kleding, nieuwe auto kopen en volgende reis gaat naar...