Wat een heerlijk weekendje heb ik achter de rug, en natuurlijk ook de gehele week. Wel een drukke week, maar we gaan weer lekker door. Let’s read on. Diary week 5: Franks Borrel & Encore brunch

Diary week 5: Franks Borrel & Encore brunch

Deze week stond er weel veel op de planning, maandag is altijd de langste dag in de week. Eerst werken, door naar de sportschool en gelijk door naar de tennis. Om 10 uur ben ik eindelijk thuis, maar wel een heerlijk voldaan gevoel. Deze week heb ik weer veel leuke nieuwe campagnes binnengehaald en die gaan Doom en ik op de foto zetten. Dit staat in het weekend ingepland. Ik heb een langdurige samenwerking met I Can I Will, een super tof sportmerk waar ik elke maand nieuwe kleding van ontvang. Hier ben ik echt super blij mee. Met de code DAPHNE15 krijg je 15% korting op jouw aankoop.

Diary week 5: Franks Borrel & Encore brunch

Franks Borrel

Vrijdag was het weer tijd voor Franks Borrel! Echt een gezellige avond gehad, maar het was weer zo mega warm, niet normaal! En het nadeel van Franks Borrel is dat je echt overal uren voor in de rij staat, voor de ingang, bij de muntjes, bij de kluisjes, bij het toilet en vervolgens nog is bij de drankjes. Echt niet te doen. Dus ik weet niet of het echt nog voor herhaling vatbaar is, maar het was wel gezellig met de meiden!

Diary week 5: Franks Borrel & Encore brunch

Nieuwe jurk van Ana Alcazar

Ik heb vorige week een nieuwe jurk ontvangen van het prachtige merk Ana Alcazar, ik had hiervoor nog niet van het merk gehoord, maar het zijn echt super mooie items, heel chique! De jurk die ik heb ontvangen kun je hier vinden.

Diary week 5: Franks Borrel & Encore brunch

Encore Brunch

Zondag ben ik samen met Melissa, Emma, Lotte en Tessa naar de Encore Brunch geweest, echt heeeeerlijk! en super gezellig, het was net alsof je uitgaat op de zondag middag. Echt een leuke sfeer en het eten blijft daar toch altijd het aller aller lekkerst. Ik heb genoten, wat een heerlijke afsluiting van het weekend.

Diary week 5: Franks Borrel & Encore brunch