Jaaa bijna op vakantie, het wordt tijd om te pakken! Over minder dan een week zie ik Doom weer na 3 maanden, en we gaan samen 2 weken reizen in Bali en Java. Hier kijk ik zo naar uit. En als je twee weken van huis bent, moet je natuurlijk enige voorbereidingen treffen voor werk. Let’s read on. Diary week 47: Bijna op vakantie, foto’s maken, nagels laten doen en 4e behandeling Release Laser Clinic 

Diary week 47: Bijna op vakantie, foto’s maken, nagels laten doen en 4e behandeling Release Laser Clinic

Ja de koffer gaan we dit weekend maar eens pakken, donderdagavond is het namelijk al zover en doordeweeks heb ik hier niet veel tijd voor. Hier kijk ik al een tijdje naar uit met Doom, onze eerste reis samen. We hebben al heel wat reizen gemaakt met mijn ouders, al die mooie ervaringen hebben we al eens opgedaan, maar zo samen is natuurlijk heel anders, ik ben zo benieuwd en heb er super veel zin in.

Diary week 47: Bijna op vakantie, foto's maken, nagels laten doen en 4e behandeling Release Laser Clinic

Foto’s maken met Ier!

Omdat er momenteel veel campagnes lopen, hebben Ier en ik nog een dagje extra ingepland om foto’s te maken! We weten steeds beter wat voor foto’s we allebei willen en het gaat steeds sneller en beter! En natuurlijk heb ik nog een voorraad foto’s thuis nodig met kleding en items die ik niet mee neem op vakantie. We zijn weer goed geslaagd! De onderstaande foto was voor een campagne van Harper & Yve, de nieuwe collectie bij Invito!

Diary week 47: Bijna op vakantie, foto's maken, nagels laten doen en 4e behandeling Release Laser Clinic

Nagels laten doen bij Renate

Natuurlijk moet alles weer even netjes en verzorgd zijn voor ik naar Bali ga, dus heb ik mijn nagels weer laten doen bij Renate van La Reve Chique, hier doe ik nu al meer dan een half jaar mijn nagels en ze blijven altijd meer dan 4 weken zitten. Daarnaast weten veel mensen niet dat zij gewoon in Naaldwijk zit en dat gel nagels maar 25 euro zijn!

Diary week 47: Bijna op vakantie, foto's maken, nagels laten doen en 4e behandeling Release Laser Clinic

4e behandeling bij Release Laser Clinic

Ik ben nu al 4 keer langs geweest bij Release Laser Clinic voor het ontharen en het pakt steeds beter. Meestal is heet na 6 tot 8 keer voor 95% weg en komt het niet meer terug. Zeker oksels en onderbenen pakt hij heel goed. Wil jij ook eens iets laten ontharen? Als je je via mij aanmeld bij Release Laser Clinic in Den Haag krijg je 10% korting!

Diary week 47: Bijna op vakantie, foto's maken, nagels laten doen en 4e behandeling Release Laser Clinic

 

2e behandeling in de Cryo therapie bij JPT Personal Training & Coaching

Op mijn werk hebben we sinds november een nieuwe techniek; JPT Cryotherapie Westland. Je stapt voor 3 minuten in een cabine van -110 graden en voelt hoe je lichaam bezig is om zo snel mogelijk het bloed door je lichaam pompt, dit is niet alleen goed voor de huid en gezondheid, maar ook voor bijvoorbeeld voorkomen van blessures, sneller herstel na het sporten en een goede nachtrust.

Wil je het een keer proberen? Via de website kan je je aanmelden en is de eerste behandeling 20,- euro!

Diary week 47: Bijna op vakantie, foto's maken, nagels laten doen en 4e behandeling Release Laser Clinic

Weekend

Dit weekend start ik met sporten en even wat voor werk doen. S’ avonds gaan we gezellig uit in Amsterdam en zondag gaan we waarschijnlijk nog even kijken voor een keuken en de laatste dingen voor mijn vakantie kopen! Fijn weekend allemaal.

Diary week 47: Bijna op vakantie, foto’s maken, nagels laten doen en 4e behandeling Release Laser Clinic