Wat een hectische week, mijn website lag er voor 2 dagen uit en ik wist totaal niet wat ik moest doen! Eindelijk doet hij het weer, dus we kunnen weer bloggen. Deze week weer veel leuke dingen binnen en nieuwe foto’s gemaakt voor campagnes! Let’s read on. Diary week 46: Foto’s voor nieuwe campagnes, keukens ontwerpen en website plat!

Diary week 46: Foto’s voor nieuwe campagnes, keukens ontwerpen en website plat!

Zo even flink schrikken van de week, mijn website lag er een tijdje uit. Ik wilde zelf een kleine aanpassing maken omdat mijn foto’s niet meer centreerde op de pagina. Nou die kleine aanpassing werd een grote, en voor ik het wist lag mijn website eruit.

Nu weet ik dat ik er dan niet zelf naar moet gaan kijken, omdat ik het alleen maar erger ga maken haha. Ik heb wat helpdesks gemaild en aan Bram gevraagd om te helpen, en uiteindelijk is het donderdag toch echt gelukt om aan de hand van een back-up, mijn website weer in de lucht te krijgen! Whoehoe zo blij!

Diary week 46: Foto's voor nieuwe campagnes, keukens ontwerpen en website plat! Foto’s maken voor nieuwe campagnes

Ier en ik plannen altijd 1 of 2 dagen in de maand in om foto’s te maken voor nieuwe campagnes. Dan kunnen we in 1 keer veel foto’s maken voor verschillende campagnes, dat werkt fijn!

Diary week 46: Foto's voor nieuwe campagnes, keukens ontwerpen en website plat!

Natuurlijk hebben we daarna nog even lekker geluncht om het middagje foto’s maken af te sluiten. We zijn bij een nieuw tentje in Den Haag geweest, Sam & Sam. Het zit op het Noordeinde en is een lekker kleine, knusse lunchroom.

Diary week 46: Foto's voor nieuwe campagnes, keukens ontwerpen en website plat!

In Gold We Trust

Deze foto is voor de campagne van In Gold We Trust. Ik heb een aantal items mogen ontvangen en in ruil hiervoor plaats ik foto’s op mijn Instagram. Ik vind de items ook echt heerlijk zitten en leef echt in de truien haha!

Diary week 46: Foto's voor nieuwe campagnes, keukens ontwerpen en website plat!

 

The It-list

Ik heb ook wat kleding ontvangen van the It-list, echt een super leuk nieuw merk. Dit merk zag ik toevallig ook voorbij komen in de vlogs van Queen of Jetlags, echt een leuke nieuwe zaak.

 

Diary week 46: Foto's voor nieuwe campagnes, keukens ontwerpen en website plat!

 

Thuis werken

Ik werk 3 dagen op kantoor bij JPT Personal Training & Coaching en Bodytec Studio, dan 1 dag thuis en nog 1 dag op kantoor. Donderdag werk ik altijd lekker thuis en dat vind ik heerlijk. Dit is de dag dat ik voor mijn eigen opdrachten werk en daar gaat ook veel tijd in zitten. Ik merk dat ik hier steeds meer tijd aan kwijt ben, wat natuurlijk een goed teken is!

Donderdag heb ik eerst in de ochtend gesport met Ashley en daarna ben ik weer eens onder de zonnebank geweest, ik moet natuurlijk wel een kleurtje opbouwen voor als ik naar Bali ga. Daarna heb ik nog wat kleine dingetjes gekocht zoals nieuwe hangers voor in de kleedkamer! De kasten waren natuurlijk al af 2 weken geleden, maar toch zijn alle hangertjes alweer op haha! Nu kunnen we er weer even tegenaan.

Keukens ontwerpen

Michael en ik hebben onlangs ons huis gekocht en we willen graag een nieuwe keuken. Nu weten we ongeveer al wat we willen en zijn we gaan kijken naar een tool waarmee je je eigen keuken kunt ontwerpen. We zijn al een heel eind en willen over een week ongeveer de keukenzaken gaan bezoeken om een leuken te ontwerpen! Ik ben benieuwd.

Schema Frank

Ik hou jullie elke week op de hoogte van de resultaten van het schema bij Frank. Ik ben vorige week begonnen met het afvallen. Ik start nu met een gewicht van 64,6. Het doel is om elke week 0,3 kg af te vallen. Dan eindig ik rond de 61,5 kilo. Het doel is om onder de 18% vet te komen en dit probeer ik hiermee te behalen.

De vorige keer was ik in de 12 weken tijd 3 kg afgevallen op een goede manier. En natuurlijk heeft iedereen andere doelstellingen en zal je meer afvallen als je bijvoorbeeld wat meer weegt of wat minder spier hebt.

Via deze link kan je een schema bij Frank aanschaffen!

Diary week 46: Foto’s voor nieuwe campagnes, keukens ontwerpen en website plat!