Afgelopen zaterdag stond er een mooi feestje op de planning, maar helaas was deze op het laatste moment afgelast. Toen zijn we in Brabant terechtgekomen! Let’s read on. Diary week 45: Brabants verbond & naar Team Kappers

Diary week 45: Brabants verbond & naar Team Kappers

Weer een lekker druk weekje zo voor ik op vakantie ga! Alle afspraken heb ik voor de laatste 2 weken gepland, zoals de kappers, nagels en wenkbrauwen! Vrijdag heb ik nog een bezoekje gebracht bij Team Kappers in ‘s Gravenzande om mijn haar weer even lekker op te knappen! Ik heb weer gekozen voor highlights en een knipbeurt. Zo voor de vakantie naar Bali vond ik het leuk als er weer een wat lichter tintje overheen zat.

Diary week 45: Brabants verbond & naar Team Kappers

Brabants verbond

Ik zou eigenlijk naar Sza Sza Su gaan afgelopen zaterdag, maar wegens omstandigheden is het feestje afgelast. Nu zijn we snel op zoek gegaan naar een ander feestje, en zijn we bij Brabants Verbond terecht gekomen! Juist omdat het zo een spontaan feestje was, heb ik echt genoten! Weer een heerlijke avond in Eindhoven gehad!

Diary week 45: Brabants verbond & naar Team Kappers

Naar de sauna met Lot

Eens moet de eerste keer zijn, zo ook ons bezoekje aan de sauna! Wij waren nog in de veronderstelling dat het een badkleding dag was, dat was dus niet zo haha! Maar ja toch gegaan en ook wel eens lekker om goed te ontspannen! We hebben het 2 hele uurtjes vol gehouden en natuurlijk even lekker gegeten! Echt wel een aanrader bij Elysium.

Diary week 45: Brabants verbond & naar Team Kappers

Eerste boks les met Melissa

Zo deze week stonden er heel wat nieuwe dingen op de planning, zo ook de eerste boksles. Ik had al eens eerder een evenement gehad waarbij ik moest boksen, maar dit was echt een Personal Training sessie, waar je écht werd afgemat! Ik heb nog 3 dagen spierpijn gehad haha! Je gebruikt toch echt andere spieren dan bij een reguliere training in de sportschool. Wel leuk om even af te wisselen van sport!