De afgelopen twee weken waren lekker druk, dus we hebben de 2 blogs samengevoegd tot 1 grotere blog. Vorig weekend ben ik onder andere naar Amsterdam Dance Event geweest en lekker geluncht voor mijn verjaardag. Deze week was ook volgepland! Let’s read on. Diary week 44 & 45: ADE, Wenkbrauwen laten doen bij Cocon Cosmetics en bijna naar Bali

Diary week 44 & 45: ADE, Wenkbrauwen laten doen bij Cocon Cosmetics en bijna naar Bali

Vorige week heb ik de eerste 3 dagen gewerkt bij JPT Personal Training & Coaching. We hebben momenteel een nieuwe dienst: JPT Cryotherapie Westland. Hierbij sta je voor 3 minuten in een temperatuur van -110 tot -130 graden en dit brengt vele gezondheidsvoordelen met zich mee. Via de website kan je een afspraak maken!

Diary week 44 & 45: ADE, Wenkbrauwen laten doen bij Cocon Cosmetics en bijna naar Bali

Naast JPT, werk ik ook voor Bodytec Studio. En laten we nou net op zoek zijn naar nieuwe Bodytec trainers. Volg jij een opleiding in de sport of heb jij gewerkt in de sportschool? Reageer dan op de vacature!

Diary week 44 & 45: ADE, Wenkbrauwen laten doen bij Cocon Cosmetics en bijna naar Bali

Wenkbrauwen laten doen!

Vorig jaar heb ik mijn wenkbrauwen al een keer laten doen bij Cocon Cosmetics, en nu was het weer tijd om het nog mooier te maken en een beetje bij te werken. Ik vind het echt een uitkomst dat ik nooit meer hoef om te kijken naar mijn wenkbrauwen. Het is een investering, maar je haalt het er ook dubbel en dwars uit. Met de code ‘DaphneCocon’ betaal je in plaats van 335,00 -> 299,00 euro voor een behandeling, inclusief na-behandeling!

Diary week 44 & 45: ADE, Wenkbrauwen laten doen bij Cocon Cosmetics en bijna naar Bali

 

Naar ADE

Vorige week stond er weer een gezellig feestje op de planning, naar ADE! Het was echt een super avond. Lang geleden ook dat het alweer bijna licht werd haha. Maar een heerlijke afsluiter van het weekend. Zondag nog even lekker geluncht met Lianda voor mijn bday in Den Haag.

Diary week 44 & 45: ADE, Wenkbrauwen laten doen bij Cocon Cosmetics en bijna naar Bali

Next week!

De week begon weer lekker druk, werken bij JPT en thuis nog even door aan Bloggen en Instagram. Ik ben trouwens deze week begonnen met het afvallen via Frank. Vorige keer heb ik het 12 weken schema gevolgd en nu moest ik 2 weken op mijn behoud eten. Deze twee weken zijn nu voorbij en we pakken de draad weer op met het afvallen. Vorige keer was ik erg tevreden over het schema, maar ik wilde nog iets lager zakken in mijn vetpercentage. Daarom ben ik weer verder gegaan met het volgende schema. Wil jij ook een plan volgen bij Frank? Dat zou ik zeker aanraden!

Diary week 44 & 45: ADE, Wenkbrauwen laten doen bij Cocon Cosmetics en bijna naar Bali

 

Bijna naar Bali

Ik ga over minder dan 3 weken alweer naar Bali, lekker Doom opzoeken en 2 weken reizen met z’n tweeën. Echt heel veel zin in. Nu zijn we aan het kijken waar we allemaal heen willen en wat we gaan doen. Als iemand nog tips en hotspots weet, let me know!

 

Diary week 44 & 45: ADE, Wenkbrauwen laten doen bij Cocon Cosmetics en bijna naar Bali