Weer een drukke week achter de rug met een vol weekend, jammer dat het zo snel voorbij gaat! Dit weekend ben ik onder andere naar Franks Borrel geweest en zijn we na lange tijd gezellig uit eten geweest met Romy! Let’s read on. Diary week 43: Win-actie Mondzorg op Maat & Franks Borrel

Diary week 43: Win-actie Mondzorg op Maat & Franks Borrel

Sinds augustus woon ik weer thuis bij mijn moeder, en Doom is natuurlijk ook al sinds juli terug in Nederland, dus we kunnen weer lekker vaak sporten. Bijna elke dag staan we wel in de sportschool dus dat is super! Ik heb wel wat nieuwe doelen gesteld om het vetpercentage wat lager te krijgen en toch nog wat gewicht te verliezen, maar dat is erg lastig met zoveel feestjes en etentjes in het weekend haha! Ps ik ben ook voor dit jaar weer ambassadeur bij Personal Protein, check hun Instagram voor de toffe, gezonde producten.

Diary week 43: Win-actie Mondzorg op Maat & Franks Borrel

Win-actie tanden bleken

Er staan 2 super toffe win-acties op mijn Instagram en 1 daarvan is het ‘tanden bleken’ bij Mondzorg op Maat! Je kan een tanden-bleekset winnen ter waarde van 100,00! Reageer onder de foto waarom jij dit zou moeten winnen, ik maak vrijdag de winnaar bekend!

Diary week 43: Win-actie Mondzorg op Maat & Franks Borrel

Franks Borrel met Jill, Doom en Lorena

Vrijdag hebben we weer een leuk feestje gehad bij Franks Borrel in de Cruise Terminal in Rotterdam! Het fijne aan Franks Borrel is dat het lekker vroeg begint en tot 12 uur duurt. Dan hoef je niet helemaal brak het weekend in, haha! Maar uiteindelijk zijn we toch nog in Café in the City beland en werd het toch nog een laat avondje.

Wolford event bij Winkeler in Naaldwijk

Afgelopen vrijdagmiddag was er een leuk event bij Winkeler in Naaldwijk, waarbij de sportswear collectie van Wolford werd geshowt. Ik heb de nieuwe collectie mogen passen en wat is het toch prachtige kleding! Ik ben helemaal verkocht. Naast Wolford verkoopt Winkeler ook merken als Gant en Tommy Hilfiger!

Diary week 43: Win-actie Mondzorg op Maat & Franks Borrel

Weekend!

Zaterdagochtend stond er alweer iets vroegs op de planning, lekker shoppen voor Bali met Lianda! We zijn eerst even naar naar Ahoy geweest voor de EPS en daarna nog Rotterdam in om te shoppen. Thuis van het shoppen moesten we alweer snel weg omdat we na een hele lange tijd weer hebben afgesproken met Romy, om met zijn 3tjes een hapje te eten bij Sgroppino in Den Haag. Vroeger waren Doom en ik beste vriendinnetjes met Romy en zagen we elkaar bijna elke dag. Helaas is dit door de jaren wat verwaterd dus was het nu natuurlijk super leuk om weer af te spreken!

We zijn natuurlijk nog lang niet uitgepraat dus het volgende etentje staat alweer op de planning!

Diary week 43: Win-actie Mondzorg op Maat & Franks Borrel