Ah wat hebben wij de week weer goed afgesloten. Eindelijk gaan we weer verder met de kleedkamer! De week is weer voorbij gevlogen en ik ben weer met leuke campagnes gestart! Let’s read on. Diary week 43: Closet Sale, Naar de Ikea, Update schema Frank en Uiteten!

Diary week 43: Closet Sale, Naar de Ikea, Update schema Frank en Uiteten!

Vorige week heb ik met Babette geluncht bij Teds in Den Haag en hier kwamen we op het idee om weer een Closet Sale te houden. We hebben allebei super veel kleding dat we weg willen doen, en hoe kun je dit beter verkopen dan tijdens een Closet Sale. Via deze link kan je je aanmelden en op aanwezig klikken op het Facebook Evenement. Ik hoop je daar te zien.

Update schema Frank

De afgelopen 12 weken ben ik bezig geweest met een online programma bij Frank den Blanken. Michael heeft hiervoor al een schema bij hem gevolgd en had veel resultaat behaald. Nadat ik bij de sportschool niet het resultaat behaalde wat ik wenste, ben ik toch eens verder gaan kijken. Michael raadde aan om bij Frank te beginnen. Dit programma kostte 75,00 en hierbij krijg je elke week online begeleiding aan de hand van mail contact en eventuele aanpassingen aan je schema. Je wordt toegevoegd aan een Facebook groep waar alle deelnemers van die datum in zitten. Dit is super fijn omdat je dan kan overleggen als je bijvoorbeeld ergens een vraag over hebt.

Van week 0 naar week 12 ben ik 2 kg afgevallen en is mijn vetpercentage 2% gezakt. Nu zal je denken, dat is niet veel, maar als je al die tijd dingen hebt geprobeerd en niks hielp, dan is dit een goede vooruitgang! Ik kon het ook zeker goed in de spiegel zien. De 12 weken zitten erop, maar ik wil graag weer verder met het schema bij Frank. Ik start weer met de volgende 12 weken, waarbij ik nu de eerste 2 weken op behoud moet zitten. Ik ga weer even 2.000 calorieën eten!

Wil je ook een programma volgen bij Frank? Schrijf je dan hier in en start met de volgende groep! Met garantie op succes heb je niets te verliezen!

Naar de Ikea

Eindelijk gaan we verder met de kleedkamer. We hebben onze kast bij Ikea gehaald, waarbij je allemaal verschillende maten en delen bij elkaar kan zetten. Het eerste deel stond, nu moesten we nog 2 kasten halen. Nou, afgelopen zondag naar de Ikea geweest, wat geen pretje was, en de kasten in de auto gekregen. Eenmaal thuis en boven, kwamen we erachter dat 1 doos wel heel erg scheef hing. De doos opengemaakt en jahoor, 2 planken gebroken… Ik dacht dus dat als het niet je schuld was, dat Ikea zelf de planken zou komen ophalen, maar dat is niet het geval. Dus maar weer terug naar de Ikea op woensdagavond. Gelukkig werden we goed ontvangen en mochten nog even lekker een kopje koffie /thee met gebak gaan halen.. Goede marketingtruc natuurlijk, maar we waren wat minder boos dus het hielp haha.

Donderdag ga ik dan eindelijk weer verder met de kast in elkaar zetten! Eerste even sporten in de ochtend met Ashley en daarna de kleedkamer afmaken. ‘s Avonds lekker koken met Ier en gezellig bijkletsen.

 

Uiteten met An

Vrijdag eerst de dag werken en ‘s avonds weer gezellig uiteten met An. ‘s Ochtends heb ik weer eens Bodytec gedaan bij Melissa en ik vind het echt een fijne afwisseling met fitness in de sportschool. De spierpijn is wel heftiger bij Bodytec, daarom mag je dit ook maar 2 keer in de week doen. 20 minuten Bodytec is hetzelfde als 2,5 uur in de sportschool, dus dat zegt wel wat over de effectiviteit en spierpijn!

Na deze lange dag ga ik uiteten bij Mama Kelly met An, ook weer gezellig bijpraten. Ik vind het heerlijk om het weekend zo te beginnen.

Diary week 43: Closet Sale, Naar de Ikea, Update schema Frank en Uiteten!

Lunchen en verjaardagen

Zaterdagochtend staat er weer een vroege work-out op de planning met Jill, en daarna ga ik met Michael lunchen bij Hop in Monster. Alweer een druk dagje, want er staan nog 2 verjaardagen op de planning.

Diary week 43: Closet Sale, Naar de Ikea, Update schema Frank en Uiteten!

Zondag gaan we even rustig aan doen en ontspannen. Waarschijnlijk even sporten, boodschappen halen en dan lekker relaxen.

Fijn weekend!

Diary week 43: Closet Sale, Naar de Ikea, Update schema Frank en Uiteten!