Een drukke week hebben we maar al te goed afgesloten op ADE met Meisjes blijven Meisjes! Wat een heerlijk feest en een gezellige dag met Ashley en Lotte! Let’s read on. Diary week 42: Meisjes blijven meisjes

Diary week 42: Meisjes blijven meisjes

De weken worden steeds drukken en daarom komt de Diary ook ietsje later dan gepland! Afgelopen week was een gezellige drukke week met veel afspraken, campagnes en feestjes!

Fotoshoot op werk

Afgelopen donderdag hebben we weer een nieuwe fotoshoot gehad op werk. We zijn bezig met de nieuwe website, en omdat er veel nieuwe gezichten zijn toegevoegd aan het team, hebben we hier natuurlijk veel leuke nieuwe foto’s voor gemaakt. De meiden van JPT zijn ook nog gezellig samen op de foto gegaan.

Diary week 42: Meisjes blijven meisjes

Uiteten, shoppen en naar ADE

Op zaterdag zijn Ashley, Lot en ik nog snel even gezellig de stad in te gaan om een outfit voor ADE te scoren. Daarna zijn we voor mijn verjaardag nog uit eten geweest bij Madestein en hebben we de avond goed ingeluid voor we naar Amsterdam zijn gegaan. Wat een ge-wel-dige avond heb ik gehad, zo hard gelachen bij Meisjes blijven Meisjes. Zeker voor herhaling vatbaar, volgend jaar gaan we natuurlijk weer!

Diary week 42: Meisjes blijven meisjes

Win-actie LG

Zoals ik vorige week al heb aangegeven staat er een leuke win-actie online op mijn Instagram. Je kan namelijk de nieuwste LG Q60 winnen! Wat moet je hiervoor doen? Volg mijn Instagram kanaal en die van LG, en reageer onder mijn foto op Instagram waarom jij zou moeten winnen. Ik maak vrijdag de winnaar bekend.

Diary week 42: Meisjes blijven meisjes

Vacature Bodytec trainer

Ben jij nog op zoek naar een sportieve nieuwe baan? Laat jouw CV en motivatiebrief achter bij Bodytec Studio en wie weet worden wij collega’s!

Diary week 42: Meisjes blijven meisjes