Jeeeh finally, wij hebben officieel een eigen huisje! En deze week heb ik een super leuke samenwerking binnengehaald waar Michael heel erg blij mee is :) Ook zitten mijn 12 weken bij Frank den Blanken erop en heb ik een nieuwe reis geboekt! Let’s read on. Diary week 42: Eigen huis, Nieuwe reis boeken en Super toffe samenwerking!

Diary week 42: Eigen huis, Nieuwe reis boeken en Super toffe samenwerking!

Jaaaa Dinsdag hebben Michael en ik dan officieel getekend voor ons eigen huisje. We hebben het huis wat we huurden, nu echt gekocht. Natuurlijk gaan we hier nu het een en ander aan verbouwen en ik kan niet wachten om er aan te beginnen! Zo leuk.

Nieuwe reis boeken!

Zoals jullie weten, is Doom weer terug naar Australië en gaat zij haar reis daar verder vervolgen. Nu gaat ze natuurlijk ook naar andere plekken dan alleen Australië en hebben we besloten dat ik haar ga opzoeken als ze naar Bali gaat! Hier heb ik zoveel zin in, een reisje met zn 2en. We moeten nog alles Boeken en regelen, maar dat komt goed. Half november gaat de reis alweer beginnen.

Diary week 42: Eigen huis, Nieuwe reis boeken en Super toffe samenwerking!

Super samenwerking

Mijn vriend is helemaal gek van het merk In Gold We Trust en door hem ben ik het ook heel leuk gaan vinden. Ik wist hoe ik hem blij kon maken, dus ik heb een mailtje gestuurd of we wellicht een samenwerking konden opzetten. Dat vonden ze een goed plan en deze week kwam er dus een mega pakket binnen met allemaal items van In Gold We Trust. Echt zo lekker comfortabel en we zijn lekker matchie haha!

Diary week 42: Eigen huis, Nieuwe reis boeken en Super toffe samenwerking!

Winterschoenen die matchen bij elke outfit

Een tijdje geleden heb ik een nieuw paar Dr Martens ontvangen van Van Den Assem en daar ben ik tot de dag vandaag zo blij mee. Ik zei gisteren nog tegen Michael, kijk hier heb ik nou echt veel aan. Ik draag ze super vaak en ze matchen overal bij, dat is het voordeel met Dr Martens!

Diary week 42: Eigen huis, Nieuwe reis boeken en Super toffe samenwerking!

Lunchen met Babette

Voor mijn verjaardag ben ik donderdag lekker wezen lunchen met Babette bij de TEDS in Den Haag. Wat een leuk tentje is dit en weer super gezellig om bij te praten. We zitten er over na te denken om binnenkort een closet sale te doen in Den Haag. We horen graag of hier interesse voor is!

Diary week 42: Eigen huis, Nieuwe reis boeken en Super toffe samenwerking!

 

Verjaardag schoonmoeder

De moeder van Michael was vorige maand jarig en als verassing namen we haar mee naar de Efteling, waar ik zelf al meer dan 7 jaar niet meer ben geweest! Echt weer is leuk om naar een pretpark te gaan, en een lekker ontspannen dagje dit weekend.

Diary week 42: Eigen huis, Nieuwe reis boeken en Super toffe samenwerking!

Naar de Ikea en sporten met Ashley

Zondag staat er een vroege ochtend op de planning. Eerst even alle laatste gegevens opsturen naar Frank van mijn voedingsschema. Ik heb nu 12 weken een plan gevolgd bij Frank en ik ben super blij dat ik dit heb gedaan. Hij helpt enorm (dit is een schema en advies online) en ik ben al wat afgevallen. Je ziet het zeker op de foto’s goed! Ik ga ook starten met het vervolgtraject. Als je interesse hebt kun je altijd even vragen hoe en wat!

Na het invullen van mijn laatste week heb ik deze blog geschreven en ga ik daarna sporten met Ashley en naar de Ikea om onze kledingkast aan te vullen, haha!

Fijn weekend allemaal!

Vorige blog lezen? Diary week 41

Diary week 42: Eigen huis, Nieuwe reis boeken en Super toffe samenwerking!