Afgelopen week ben ik samen met Daphne, Joyce en Ier naar Milaan geweest! Wat een heerlijk weekendje weg. Daarnaast heb ik weer verschillende campagnes gehad afgelopen weken! Let’s read on. Diary week 41: Naar Milaan met Ier, Daph en Joyce!

Diary week 41: Naar Milaan met Ier, Daph en Joyce!

Deze week stond er een leuk weekend op de planning, namelijk naar Milaan met Ier, Daph en Joyce! Donderdag zijn we vertrokken en hebben we 4 dagen genoten van Milaan.

Weekend Milaan

Donderdag zijn we aangekomen in Milaan in ons mooie appartementje en hebben we de spullen neergezet. Daarna hebben we een rondje gelopen in Navigli, wat bekend staat als de leukste straat in Milaan! We hebben in de avond een hapje gegeten bij Officina12 en daarna nog lekker een drankje gedaan! Een goede start van de eerste dag.

De tweede dag hebben we lekker ontbeten en daarna zijn we de stad in gegaan. We zijn begonnen in de Louis Vuitton exhibition, even toeristisch een koffietje aan de bar gedronken met een canolli en weer door bij een Italiaans restaurant geluncht. Na 18 km te hebben gelopen, zijn we nog even langs de Spritz Bar geweest en weer terug naar het appartement.

In Italië staat het er om bekend om laat te dineren, dus hebben we om 9 uur pas gegeten bij Mimmo Milano, ook een hotspot in Milaan. Na het eten hebben we een drankje gedaan bij Living liquors and Delights en zijn we wezen stappen bij Just Cavalli! Wat een heerlijke afsluiting van de 2e dag!

Prada museum

Zaterdag werden we iets minder fris en fruitig wakker na al die wijntjes! We wilden nog wel een activiteit doen deze dag dus zijn we naar het Prada Museum geweest, niet wetende dat dit niet echt het Prada Museum was van de designer, maar een kunst- en cultuurmuseum van een Nederlandse Kunstenaar, haha! Ook heel leuk, maar we hadden natuurlijk een andere verwachting. Daarna zijn we weer teruggegaan naar Navigli, hebben we nog lekker een drankje gedaan en zijn we weer naar het appartement gegaan om ons klaar te maken voor de avond.

Old Fashion Club en Sushi

Ondanks dat we natuurlijk in Italië zijn, hadden we enorm trek in sushi. We hebben heerlijke sushi gegeten bij Temakinho sushi en daarna hebben we nog een lekker Italiaans ijsje gehaald als dessert. Naast ons appartement zat een leuk klein kroegje waar we de avond zijn begonnen. Dit was juist één van de gezelligste tentjes waar we waren geweest en een perfecte manier om de laatste avond goed in te luiden. Na een uur hebben we de Uber gebeld en zijn we naar Old Fashion Club gegaan. Hier was het publiek wel wat jonger, maar wel weer een gezellige avond gehad!

Laatste dag

Zondag werden we weer lekker laat wakker omdat de avond pas vroeg in de ochtend voorbij was haha! Een lekker katerontbijt kon niet ontbreken dus hebben we nog eens flink pasta gegeten, om vervolgens naar het vliegveld te gaan en onze leuke reis af te sluiten. Wat hebben we gelachen en wat een heerlijk weekendje!

Diary week 41: Naar Milaan met Ier, Daph en Joyce!