Deze week was het zover, we hebben doom alweer uitgezwaaid.. Daarnaast komen er wel weer hele leuke dingen aan! Let’s read on. Diary week 41: Huis verbouwen, Doom uitzwaaien en uiteten!

Diary week 41: Huis verbouwen, Doom uitzwaaien en uiteten!

Maandag ben ik de week goed begonnen met een lange werkdag en daarna naar de sportschool met Doom. Weer even zwaar getraind zoals vanouds. We moeten ook wel, want we gaan dinsdag weer uiteten. Wat betreft goede voeding, ben ik er deze 2 weken een beetje bij ingeslagen. Met 5 keer uiteten in 1 week, gaat je dat niet lukken aha. Frank zal niet blij met mij zijn. Daarna heb ik maandag nog gezellig met Mam en Doom een film gekeken, omdat we Doom helaas woensdag alweer gaan uitzwaaien.

En nog een keer uiteten

Ja dinsdag gaan we dan nog een keer uiteten, als goodbye voor Doom. Eerst nog even een werkdag en sporten en dan gezellig naar La Cubanita in Naaldwijk. De dagen vliegen voorbij.

Diary week 41: Huis verbouwen, Doom uitzwaaien en uiteten!

Uitzwaaien

Ik heb normaal altijd op donderdag vrij, maar omdat dit Doom haar laatste dag is, heb ik woensdag en donderdag omgewisseld. We beginnen de dag sportief met een zware Bodytec sessie bij Melissa en Jeroen. – JPT Body & Mind. En dat heb ik geweten, na 3 dagen had ik nog steeds spierpijn. Je kan Bodytec altijd een keertje uitproberen bij Bodytec Studio, waar ik ook werk.

Diary week 41: Huis verbouwen, Doom uitzwaaien en uiteten!

Na de zware training zijn we nog even wat dingetjes gaan regelen in Naaldwijk voor Doom, en dan krijg je natuurlijk honger, toch nog even lunchen, oh wat erg haha. Na het lunchen gelijk door naar huis omdat we al bijna naar het vliegtuig moeten. We hebben Doom uitgezwaaid. De afgelopen 2 weken waren weer zo leuk, het voelde zo gewend weer. Ik ga je heel erg missen sis, maar waarschijnlijk ga ik je nog opzoeken!

Diary week 41: Huis verbouwen, Doom uitzwaaien en uiteten!

Het normale leven gaat weer beginnen

Toch voelde de afgelopen 2 weken een beetje aan als vakantie. Het was toch vaak uiteten, leuke dingen doen en niet veel bezig zijn met mijn eigen werk als Instagram en Bloggen. Wel even lekker wat rust, maar ook goed om weer back on track te zijn, zeker wat betreft eten. Deze 2 weken hebben er niet om gelogen. Er zat al snel weer een kilo aan. Gelukkig is die er nu ondertussen alweer af (het is nu zondag). Donderdag heb ik een dagje gewerkt, en met Michael wat ideeën opgedaan voor ons huis.

We gaan namelijk dinsdag tekenen voor ons huis en dan gaat het echte werk beginnen. We zijn ondertussen al goed aan het rondkijken wat we precies willen. Zo hebben we bij Industrieel Wonen gekeken voor een nieuwe tafel en stoelen, en willen we graag ook nog een kast om wat praktischer om te gaan met de ruimte.

We twijfelen nu tussen deze twee stoelen, welke heeft jouw voorkeur?

Diary week 41: Huis verbouwen, Doom uitzwaaien en uiteten!Diary week 41: Huis verbouwen, Doom uitzwaaien en uiteten!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leuke GIVE-AWAY!

Ik heb donderdag mijn 3e behandeling gehad bij @releaselaserclinic en ik ben erg tevreden over deze snelle en pijnloze behandelingen met de nieuwste laser technologie. 🤗
Daarom heb ik een leuke win-actie voor jullie. Maak kans op 2 cadeaubonnen t.w.v. €500 (twee stuks van €250) van Release Laser Clinic voor jou en iemand die je dit ook gunt. In te wisselen op alle behandelingen die door Release worden aangeboden. Reageer onder mijn Instagram post en maak kans om te winnen! De winnaar wordt 15 oktober bekend gemaakt!

Diary week 41: Huis verbouwen, Doom uitzwaaien en uiteten!

Weer een avondje samen met Michael

Na 2 weken veel met Doom te zijn, moet ik niet vergeten om ook samen met mijn vriend te zijn. Daarnaast hebben we nu een klein mormeltje rondlopen in huis die ook veel aandacht vraagt, dus Quality time is important. Dit is trouwens de situatie nu met kleine Peach. Deze heerlijke pyjama heb ik trouwens van Sam Friday ontvangen, en hij zit heerlijk!

Diary week 41: Huis verbouwen, Doom uitzwaaien en uiteten!

Zondag kijken voor keukens

Nu ik dit aan het typen ben, ligt Michael nog te slapen. Het plan is om straks even te sporten en dan ergens inspiratie op te doen voor onze nieuwe keuken. Daarna zit het weekend er alweer bijna op!

Fijn weekend allemaal.

 

 

Diary week 41: Huis verbouwen, Doom uitzwaaien en uiteten!