Deze week staat in het teken van veel nieuwe nieuwe campagnes en de opening van Club Gewoon in Den Haag. Let’s read on.

Diary week 40: Hunkemoller campagne & opening Club Gewoon

Je merkt dat de zomer voorbij is en dat het weer lekker druk wordt met leuke campagnes! Deze week zijn er verschillende pakketjes binnen gekomen van: Kim Strijd, Hunkemoller, Gant en LG! Om de zoveel tijd komt er een leuk pakketje van Hunkemoller binnen en deze keer draaide het vooral om lekker pyama’s om jouw ultieme relax dag te starten. Ik heb gekozen voor een heerlijke onesie, mooie jurk en relaxede pyjama!

LG win-actie

Afgelopen week heb ik twee LG q60 ontvangen waarvan ik er 1 mag weggeven onder mijn volgers op Instagram. Houdt mijn Instagram in de gaten voor de win-actie en reageer onder de foto! Volgende week maak ik de winnaar bekend!

Diary week 40: Hunkemoller campagne & opening Club Gewoon

Tanden laten bleken bij An!

Een van mijn beste vriendinnetjes heeft een eigen Mondhygieniste praktijk in Schiedam, waar ze ook aan tanden bleken doen. Ik ben afgelopen woensdag langs geweest om een afdruk van mijn eigen tanden te maken, zodat ik volgende. week een uniek bitje heb waarmee mijn tanden gebleekt kunnen worden. Momenteel loopt er een actie dat je voor 99 euro je tanden kan bleken, dus wees er snel bij! >>> www.mondzorgopmaat.nl

Diary week 40: Hunkemoller campagne & opening Club Gewoon

Wenkbrauwen laten doen bij Perfect Eyebrow

Het was een lekker druk weekje, want ik ben ook langs geweest bij Perfect Eyebrow in s’ Gravenzande om mijn wenkbrauwen te laten doen. Ik heb een tijd geleden mijn wenkbrauwen aan de hand van permanente make-up laten doen, en dit is heel goed bevallen! Toch is het fijn om je wenkbrauwen eens in de zoveel tijd even goed bij te laten werken en dit heb ik afgelopen week bij Donna laten doen! Ik ben er super blij mee dus zeker voor herhaling vatbaar!

Diary week 40: Hunkemoller campagne & opening Club Gewoon

Lunchen bij Teds Den Haag

Zaterdag heb ik samen met Doom en Ier geluncht bij Teds Den Haag, waar ik de afgelopen tijd veel te vaak te vinden ben! Maar het is ook zo lekker, haha!

Diary week 40: Hunkemoller campagne & opening Club Gewoon

Opening Club Gewoon

Zaterdag was de opening van Club Gewoon in Den Haag, op de plek waar Feest van Sinterklaas zat en hier hebben we even een kijkje genomen! Alle mensen van de Danzig waren aanwezig dus het was weer erg gezellig om veel bekenden te zien! Na Club Gewoon zijn we nog naar de Cloos geweest en werd het weer iets te laat, maar het was wel weer een geslaagde avond!