Doom is vorige week in Nederland gekomen voor 2 weken, dus we maken er twee super leuke weken van! Het is wel lekker druk, met alle dingen ernaast, maar ik vind het natuurlijk super dat ze er weer eventjes is! Let’s read on. Diary week 40: Dagje Amsterdam, Foto’s maken met Doom en Ier en lekker uiteten

Diary week 40: Dagje Amsterdam, Foto’s maken met Doom en Ier en lekker uiteten

Vorige week is doom als verrassing teruggekomen naar Nederland voor twee weken, nadat ze 1 jaar in Australië is geweest. Woensdag gaat ze helaas alweer terug, maar we hebben er 2 super leuke weken van gemaakt.

Maandag was ik helaas nog ziek van de week ervoor en heb ik even uitgeziekt op bed. Dinsdag ging het alweer een stuk beter. En dinsdag stond ook mijn eerste wedstrijd van de MASTERS op de planning, een toernooi aan het einde van het tennisseizoen. Eerste wedstrijd gewonnen, whoehoe.

Diary week 40: Dagje Amsterdam, Foto's maken met Doom en Ier en lekker uiteten

Sporten met doom en werken

Natuurlijk gaat het werken gewoon door en heb ik woensdag heel de dag gewerkt, daarna ben ik met doom naar de sportschool gegaan, whoehoe eindelijk weer! Zo leuk! Na het sporten zijn we bij mij thuis nog even door mijn kast gegaan om nieuwe kleding aan doom haar Australië garderobe toe te voegen, want die was wel toe aan nieuwe kleding na een jaar!

Diary week 40: Dagje Amsterdam, Foto's maken met Doom en Ier en lekker uiteten

Dagje Amsterdam

Donderdag is mijn vrije dag en we hebben er een lekker dagje Amsterdam van gemaakt. We zijn eerst wat winkels langsgegaan en toen hebben we heerlijk geluncht bij Bar Spek! Luuk heeft ons uitgenodigd voor een goede lunch om Bar Spek eens even lekker uit te proberen. En het was heerlijk.

Diary week 40: Dagje Amsterdam, Foto's maken met Doom en Ier en lekker uiteten

High Sushi

Vrijdagavond heb ik na werk eerst met Jill afgesproken om te sporten en daarna stond er een lekkere High Sushi op de planning bij Plein 1959 met Anne en Samantha. Echt even lekker genieten.

Halve finale Masters en Foto’s maken

Zaterdag heb ik de halve finale Masters gespeeld, maar helaas heb ik die verloren. Dat zou bepalend zijn voor mijn weekend, anders had ik zondag een finale gehad. Nu heb ik eerst thuis nog even gesport met Doom en zijn we daarna naar Manja gegaan om haar huisje te bekijken. En toen stond er eindelijk weer een foto sessie met Ier op de planning. En Doom ging ook eindelijk is mee om foto’s te maken. Na het foto’s maken zijn we weer uiteten geweest, haha. Niet echt een gezonde week, maar wel heel gezellig!

Diary week 40: Dagje Amsterdam, Foto's maken met Doom en Ier en lekker uiteten

Verjaardag vieren en Rosada

Zondag vier ik mijn verjaardag voor de familie van Michael, omdat ik vorige week al een weekend weg ben geweest met mijn familie, en daar een beetje mijn verjaardag heb gevierd. Dus nu staat hij vandaag op de planning. Daarna ga ik met Pap, Ing en Doom naar Rosada om het weekend af te sluiten. Trouwens even een kleine update van Peach, het is echt een schatje.

Diary week 40: Dagje Amsterdam, Foto's maken met Doom en Ier en lekker uiteten

En nog een update van mijn nagels die ik vorige week bij Renate van La Reve Chique heb laten doen:

Diary week 40: Dagje Amsterdam, Foto's maken met Doom en Ier en lekker uiteten

Diary week 40: Dagje Amsterdam, Foto’s maken met Doom en Ier en lekker uiteten