Week 4 van mijn Diary week is weer in volle gang. Ik hou je graag op de hoogte van mijn wekelijkse bezigheden en laat je zien wat er deze week op de planning stond. Let’s read on! Diary week 4: Lopende campagnes en nieuwe foto’s maken! 

Diary week 4: Lopende campagnes en nieuwe foto’s maken!

Een nieuwe week is weer in volle gang. Van maandag tot woensdag ben ik aan het werk en donderdag heb ik een dag vrij, waarna mijn weekend na vrijdag nog een dag te werken, begint. Ik merk wel echt dat ik steeds minder tijd heb voor bloggen en Instagram, als ik aan het werk ben, wat natuurlijk logisch is. Ik moet nog een manier bedenken hoe ik deze twee goed ga combineren.

Maandag avond heb ik samen met Jill en Lorena gesport en hierna heb ik een weging/meting bij Sam gehad. Ik wil vanaf januari weer echt goed trainen en nog beter op mijn eten letten. Daarom zie ik deze weging als beginmoment. Samen met Michael hebben we een stappenplan gemaakt hoe we de juiste voedingsschema’s gaan aanpakken en ik heb er weer helemaal zin in. Voor het nieuwe jaar wil ik ook wat meer variatie in het sporten toepassen. Zo heb ik bijvoorbeeld deze week Hot Yoga gedaan en ga ik elke week een keer Bodyteccen.

Diary week 4: Lopende campagnes en nieuwe foto's maken!

Spierpijn!

Vanaf dit jaar ben ik met mijn schema van Jeroen Krak, personal trainer van onder andere HNTM, aan de slag gegaan. De training is meer opgebouwd vanuit het oogpunt dat je kracht en conditie combineert. Een frisse, nieuwe manier en dat levert spierpijn op!

Dinsdag heb ik van 8 tot 5 gewerkt en heb ik na 6 weken ongeveer, weer eens gekookt haha! Ja dat is ook een voornemen voor dit jaar; meer in huis doen en vaker koken. Mijn vriend kookt namelijk echt altijd, en ik ben toch de vrouw in huis, dus dat mag ik ook weleens op mij nemen :)

Na het eten, ben ik samen met Michael, Ashley en Dennis (broertje van Michael) naar de sportschool gegaan. Leuk om met zijn allen te sporten en dezelfde passie te delen.

Diary week 4: Lopende campagnes en nieuwe foto's maken!

Woensdag, next day of work

Normaal was ik altijd op woensdag vrij, en met mijn nieuwe baan ben ik op donderdag vrij. Maar dat merk je wel hoor. Ik vind het eigenlijk ook wel lekker, want je zit wel echt nog goed in je werkzaamheden en kan zo doorgaan waar je gebleven was.

Woensdagavond heb ik voor het eerst een Hot Yoga les gevolgd met Jill, en het was nog zwaarder dan ik dacht! Je verbrandt meer dan 400 calorieën in een uur en bouwt ook aan je spieren/balans.

Day off or work?

Ik ben nu wel op donderdag vrij, maar dat zorgt er natuurlijk ook voor dat je alle andere werkzaamheden en huishoudelijke taken op die dag inplant. Ik start mijn donderdag met een vroege work-out en pak mijn tas voor de kleding en producten die ik nog op de foto moet zetten. Ik heb samen met Babette afgesproken om foto’s te maken, omdat zij ook erg actief is met haar Instagram kanaal. Zo helpen we elkaar een beetje en is het nog gezellig ook! Deze week zet ik vooral de items van NA-KD op de foto, de parfum van Parfumado, kleding van ST.lush en de nieuwe 7-in-1 crème van Olaz.

Diary week 4: Lopende campagnes en nieuwe foto's maken!

Ik heb nog wat pakketjes op de post gedaan, want ik verkoop mijn kleding op United Wardrobe, vervolgens heb ik het huis opgeruimd, de was gedaan etc. En kruip ik nog even achter mijn laptop om wat werk af te ronden/blogs te schrijven en foto’s te editen. Ik merk nu wel dat ik eigenlijk weer te hard van stapel loop en teveel in korte tijd wil doen. Daarom neem ik deze avond even rust en geniet ik van een chill avondje.

Vrijdag weer vroeg op, en aan de bak bij JPT. Tussen de middag heb ik met Melissa afgesproken voor een Fysio Bodytec training. Hierbij ligt de focus op het versterken van je spieren en vooral te richten op datgene waar je bijvoorbeeld een blessure hebt.

Diary week 4: Lopende campagnes en nieuwe foto's maken!

Vanavond heb ik afgesproken met Iris, en hebben we heerlijk gegeten en gekletst! Love those nights!

Weekend

Alweer weekend! Ik heb gisteren een bon gekregen van Vifit, om de nieuwe Goedemorgen producten te proberen. Deze ga ik dus ophalen bij de AH om ze eens te testen. Ik heb soms geen tijd om echt uitgebreid te ontbijten, ondanks dat ik dit doordeweeks echt altijd probeer. Maar ik merk met dit weer, dat ik niet altijd zin heb om vroeg mijn bed uit te gaan. Toch nog een half uurtje langer blijven liggen. :) Op mijn Instagram houd ik je op de hoogte van mijn ervaringen van de Vifit, so stay tuned!

Deze ochtend ga ik eindelijk weer eens leren, wat ik echt even vaker moet doen. Ik doe een studie Copywriting en daarbij mag je zelf het examen inplannen. Dit heb ik nog steeds niet gedaan en moet ik echt gaan doen. Dus ik heb eindelijk weer eens geleerd! Daarna zijn we met de schoonfam wezen lunchen bij de Mirell en de middag heb ik foto’s met Iris gemaakt voor de lopende campagnes. Het is leuk dat mijn beste vriendin nu ook steeds meer met Instagram doet en hier ook echt plezier in heeft!

Diary week 4: Lopende campagnes en nieuwe foto’s maken!

Diary week 4: Lopende campagnes en nieuwe foto's maken!

PS met de kortingscode Daphnes20 krijg je 20 % korting bij NAKD!

Sunday, chillday

Zondag staat in het teken van ontspannen en chillen, maar daarnaast probeer ik ook op zondag nog productief te zijn. Zo probeer ik altijd nog een uurtje te leren en ga ik samen met Michael naar de sportschool. Daarnaast zijn we vorige week een weekendje weggeweest waarbij we veel hebben gewandeld. Dit willen we wat meer gaan doen, dus hebben we ook vandaag een lekkere wandeling gemaakt. En het weekend is alweer bijna voorbij!

Diary week 4: Lopende campagnes en nieuwe foto's maken!

 

 

 

 

Diary week 4: Lopende campagnes en nieuwe foto’s maken!