Een week met veel vooruitzichten en leuke dingen op de planning! Een drukke week op werk, en hard gewerkt aan eigen projecten! Let’s read on. Diary week 4: Bank uitzoeken bij HACO en Sneeuwbal Festival!

Diary week 4: Bank uitzoeken bij HACO en Sneeuwbal Festival!

Een nieuw jaar met veel nieuwe planningen! Michael en ik zijn bezig met het verbouwen van ons huis en zijn hierbij onder andere op zoek naar een nieuw interieur. Ik ben in contact gekomen met HACO Wonen & Slapen en hier gaan we merendeel van onze meubels uitzoeken. Voor nu zijn we eerst op zoek naar een nieuwe bank. We hebben een grote hoek die we kunnen vullen met een lekkere plofbank, dus daar waren we echt naar opzoek. We hebben finally een prachtige bank uitgezocht. Deze bank gaat het worden, maar dan in grijs velvet en een gehele hoekbank!

Diary week 4: Bank uitzoeken bij HACO en Sneeuwbal Festival!

 

Werk voor Heavents!

Sinds kort werk ik ook voor Heavents waarbij ik mee help voor de Marketing & Communicatie. Deze week stond er al een leuke opdracht in de planning waarbij ik mee mocht voor het maken van de trailer voor Circus X!

Diary week 4: Bank uitzoeken bij HACO en Sneeuwbal Festival!

Sneeuwbal Festival

Zaterdag was het eindelijk zover! Met een lange voorpret hebben we uitgekeken naar deze koude dag, maar met een heerlijk gezellig feestje! Gelukkig was het in tenten nog een goede temperatuur, het was zeker geslaagd!

Update sporten

Momenteel volg ik samen met Jill het schema van Frank den Blanken en sinds 3 weken zijn we hier echt fanatiek mee bezig. Jill gaat 3 keer in de week met mij mee en daarnaast sport ik nog 2 keer. We merken allebei dat we elke keer weer iets zwaarder kunnen trainen en veel meer verbranden dan normaal! Dus we gaan weer de goede kant op!

Lunchen met Ier en Lian

Na een lange tijd hebben we dan eindelijk een datum geprikt, zondag nog even heerlijk lunchen voor Lianda haar verjaardag. Weer gezellig bijpraten in TEDS in Den Haag. Daarna heb ik mijn weekend rustig afgesloten met een lekkere pizza en een filmpje! Fijn weekend allemaal.

Diary week 3: Bank uitzoeken bij HACO en Sneeuwbal Festival!