Deze week zijn Doom en ik lekker een weekje alleen thuis! Natuurlijk hebben we weer een redelijk drukke planning gemaakt, maar wel gezellig om even met zn 2en te wonen! Let’s read on.

Diary week 39: Nieuwe campagnes & Verjaardag Manja

Ik ben de week goed begonnen met een korte detox bij Monique. In juni heb ik sportvasten gedaan van 10 dagen en daar heb ik nu een korte variant van gevolgd. Omdat je natuurlijk de hele zomer niet heel erg op je eten en drinken let, vond ik het nu wel weer tijd om er goed tegen aan te gaan! Ik vind het ook wel lekker om weer een doel te hebben met trainen en eten!

Campagne Acilis

Er staat weer een nieuwe campagne online van Acilis Water. Dit water brengt vele gezondheidsvoordelen met zich mee, zoals sterkere nagels, sterker haar en een strakke huid. De campagne staat inmiddels online op mijn instagram kanaal!

Diary week 39: Nieuwe campagnes & Verjaardag Manja

Verjaardag Manja

Vrijdagavond hebben we nog tot laat werkoverleg gehad van Bodytec Studio en zaterdag ben ik nog even gezellig wezen lunchen in Rotterdam en hadden Doom en ik in de avond de verjaardag van Manja in Den Haag. Hierna hebben we nog even gezellig dansjes gedaan in de stad!

Lunchen met Xander en Doom

Zondagochtend hadden Doom en ik het idee om vroeg te gaan hardlopen maar het weer zat helaas niet echt mee. Toen hebben we maar een goede work-out gedaan in de sportschool. Daarna zijn we gezellig met ons neefje Xander naar Non Pop-up store geweest in De Lier, een heel leuk nieuw lunchtentje met healthy gerechten, daar zijn Doom en ik gek op!

Diary week 39: Nieuwe campagnes & Verjaardag Manja

Kortingscode NAKD

Elke maand krijg ik een nieuwe kortingscode van NAKD waarmee je 15% korting krijgt op jouw aankoop. Deze maand is het de code: daphnex15. De code is maar een aantal dagen geldig dus wees er snel bij!

Diary week 39: Nieuwe campagnes & Verjaardag Manja