Jaaaaa deze week is het eindelijk zover. Ik ben zo blij! Mijn early birthday present is er! En wat is het leukkkk! Let’s read on. Diary week 38: Het is eindelijk zover!!! Happiest girl

Diary week 38: Het is eindelijk zover!!! Happiest girl

Jaaa jullie kunnen het misschien al raden, maar ik heb eindelijk mijn lieve kitten gekregen. Ik ben zooo blij, ik wilde al zo lang een katje, en nu is het dan eindelijk zover. Voor mijn verjaardag heb ik een Ragdoll van Michael gehad! Best boyfriend ever. En ze heet: Peach. Heeft Michael ook bedacht, zo leuk. Ik heb haar echt woensdag uitgezocht en donderdag mocht ik haar al halen, dus dat heb ik natuurlijk gelijk gedaan!

Diary week 38: Het is eindelijk zover!!! Happiest girl

Woonboulevard!

Het weekend ben ik geëindigd in een woonboulevard met Lianda! Ik heb veel inspiratie opgedaan voor ons huis en kan niet wachten tot we echt beginnen. Michael en ik hebben het huis gekocht wat we nu al 3 jaar huren en daar willen we ook het een en ander in veranderen. Dus daar zijn we langzaamaan naar op zoek.

Diary week 38: Het is eindelijk zover!!! Happiest girl

 

Nieuwe code voor NAKD samenwerking

Zoals jullie weten heb ik al een lange tijd een samenwerking met NAKD en krijg je telkens een kortingscode die een bepaalde tijd geldig is. De code is sinds maandag verandert in DaphneX15 , waarbij je 15% korting krijgt op je bestelling. Ik heb weer even wat inspiratie opgedaan en er zijn al zoveel leuke nieuwe winterjassen, can’t choose!

Diary week 38: Het is eindelijk zover!!! Happiest girl

Drukke dag

De weken zijn nog steeds druk op werk, daarom staat Instagram en Blog en events een beetje op een laag pitje. Donderdag heb ik nog veel afspraken gehad, onder andere mijn laatste consult bij Coolsculpting! Mijn 12 weken zitten erop en ik ben super blij met het resultaat. In mijn vorige blog vertel ik je hier meer over. PS. Tot en met 31 oktober krijg je 15% korting op jouw Coolsculpting behandeling als je aangeeft dat je via mij bent gekomen!

Update schema Frank

Ik zit nu al in week 9 van het schema van Frank en ik ben inmiddels bijna 2 kilo afgevallen. Dat klinkt niet als veel, maar ik ben hierbij wel in spier aangekomen en vet gedaald. Daarnaast is het doel om 0,3 kilo per week af te vallen, dus we lopen redelijk op schema. Ik ben erg blij met hoe het nu gaat, en zeker ook omdat het wat langer duurt, dan komt het er ook minder snel aan. Nog 3 weken te gaan.

Diary week 38: Het is eindelijk zover!!! Happiest girl

 

Fijn weekend allemaal!

 

Diary week 38: Het is eindelijk zover!!! Happiest girl