De eerste week na de vakantie is weer voorbij gevlogen, wat een drukke week en weer leuke opdrachten binnengehaald. Let’s read on. Diary week 37: Senc Senc Senc, Inspiratie interieur en Burcin Dagli suit

Diary week 37: Senc Senc Senc, Inspiratie interieur en Burcin Dagli suit

Voor mijn vakantie kreeg ik mijn op maat gemaakte en unieke pak van Burcin Dagli binnen en hij was zo mooi! Ik heb hem eindelijk aangehad en hij zit super. Ik zou iedereen aanraden om een uniek pak te laten maken, dan loop je in een outfit die gewoon niemand heeft, en die helemaal op jouw lichaam is afgestemd.

Diary week 37: Senc Senc Senc, Inspiratie interieur en Burcin Dagli suit

Drukte op werk

Maandag begon mijn eerste werkweek weer na de vakantie, en ik kwam gelijk de drukte in! Bodytec Studio heeft namelijk gister Bodytec Studio Delft geopend en daar moest alles voor geregeld worden, super druk maar ook heel leuk natuurlijk. Deze week heb ik dan ook 5 dagen gewerkt en in de avond, om goed te knallen voor de opening!

Diary week 37: Senc Senc Senc, Inspiratie interieur en Burcin Dagli suit

Senc senc senc

Om de zaterdag goed af te sluiten, ben ik naar Senc senc senc geweest! Een feestje bij Beachclub Royal, wat eigenlijk de afsluiting van het strandseizoen is. Super gezellig en heerlijk weer, we hebben genoten!

Diary week 37: Senc Senc Senc, Inspiratie interieur en Burcin Dagli suit

Katje uitzoeken!

Ik ben bijna jarig en ik mag van Michael een kitten uitzoeken voor mijn verjaardag!!! Zo leuk, maar ik kan dus nog niet de juiste vinden. Ik wil een Ragdoll, die voornamelijk wit is met een grijs neusje en het liefst een vrouwtje. Als iemand wat weet, hoor ik het graag! Zo eentje als op de foto.

Diary week 37: Senc Senc Senc, Inspiratie interieur en Burcin Dagli suit

Inspiratie op doen voor interieur!

Michael en ik hebben ons huis gekocht en willen hier het een en ander in gaan veranderen. Zo zijn we ook op zoek naar nieuwe meubels etc. Zondag ga ik dus even inspiratie op doen met Lianda in een woonboulevard. Ik heb er zin in! Dit is een beetje de stijl waar ik naar op zoek ben :

Diary week 37: Senc Senc Senc, Inspiratie interieur en Burcin Dagli suit

X Daphne

Diary week 37: Senc Senc Senc, Inspiratie interieur en Burcin Dagli suit