It’s our birthday! Vrijdag de 13e zijn Doom en ik 25 jaar geworden! Gewoon een kwart eeuw, wat gaat het toch snel! We hebben dit vrijdagavond goed gevierd en er komt nog een leuke high-tea aan! Let’s read on. Diary week 37: Jarig & Franks Borrel

Diary week 37: Jarig & Franks Borrel

Om onze verjaardag goed in te luiden, hebben we vrijdagochtend eerst met de fam ontbeten voordat we allemaal weer naar werk moesten. In de avond hebben we het goed ingeluid met een diner bij The Chapter in ‘s Gravenzande en daarna zijn we nog Den Haag in geweest. Ik heb van Familie en vrienden een Apple watch gekregen voor mijn birthday, waar ik natuurlijk super blij mee ben! Echt zo lief!

Diary week 37: Jarig & Franks Borrel

Wimperserum van M2beaute

Ik heb 4 weken geleden het nieuwe wimper-serum van M2beate ontvangen en mijn eerste ervaring is erg positief. De Tipping Room bevat de hoogactieve MDN-stof, die de natuurlijke groei van de wimpers stimuleert, terwijl Biotin (vitamine B7) de rocker versterkt en de levensduur van de rocker verlengt. Na slechts 6-8 weken begin je al goede resultaten te zien en na 16 weken wordt het optimale resultaat bereikt.

Diary week 37: Jarig & Franks Borrel

An weer terug in Nederland!

5 maanden geleden is Anne begonnen aan haar lange reis door Azië en zaterdag is ze eindelijk weer terug gekomen! Met een borrel hebben we de gezelligheid weer ingeluid en natuurlijk gaan we alle leuke verhalen horen de komende tijd! Welcome backkkk

Diary week 37: Jarig & Franks Borrel

Lunchen bij Sapbar

Het Nederlandse zonnetje laat zich nog even goed zien in het weekend, dus een lekkere lunch in de zon kon niet ontbreken. Doom en ik zijn helemaal fan van de Sapbar in Naaldwijk, met de heerlijke acai bowls en toast met avocado dus daar hebben we even uitgebreid geluncht!

Diary week 37: Jarig & Franks Borrel

Verjaardag vieren bij TEDS

Volgende week zondag gaan Doom en ik onze verjaardag nog even gezellig bij TEDS place vieren in Den Haag met een heerlijke high-tea. Dit is één van mijn favoriete lunchtentjes dus ik ben zeker benieuwd naar de High-tea.

Voor onze birthday hebben we leuke kaartjes laten maken bij Kaartje2go. Hoe we dit hebben gedaan, staat in deze blog!

Diary week 37: Jarig & Franks Borrel

Nieuwe schoenen van Van den Assem

2 weken geleden heb ik een paar nieuwe schoenen van Van den Assem mogen ontvangen en dit keer heb ik gekozen voor Tommy boots. Ik draag namelijk best vaak Dr Martens (en dan voornamelijk naar Festivals) waardoor deze niet meer doordeweeks gedragen kunnen worden. Daarom heb ik nu mooie vervangers van Tommy die ik natuurlijk wel gewoon netjes ga houden haha!

Diary week 37: Jarig & Franks Borrel