Wat een heerlijke week, ik ben nog lekker een weekje op vakantie geweest met Michael. Daarnaast zijn de 12 weken voorbij gevlogen van het eindresultaat voor de Coolsculpting samenwerking. Ben je benieuwd naar het resultaat? Let’s read on. Diary week 36: Vakantie Gran Canaria, Desenio collab en eindresultaat Coolcsculpting

Diary week 36: Vakantie Gran Canaria, Desenio collab en eindresultaat Coolcsculpting

Heerlijk zeg, nog even een weekje genieten van de heerlijke zon. We hebben vorige week dinsdag geboekt en zijn vrijdag gegaan. Een weekje naar Gran Canaria was prima, echt even lekker ontspannen! We hebben de eerste dagen voornamelijk bij het zwembad gelegen en de boulevard afgestruind. Omdat ik momenteel bezig ben met mijn schema bij Frank, wilde ik wel 4 keer kunnen sporten. In de buurt zat een mooie sportschool waar we heel de week hebben kunnen sporten. Door veel te lopen (lees 10 km per dag) en super veel water te drinken, is mijn gewicht nauwelijks gestegen en daar ben ik super blij mee, zo kan ik weer verder gaan waar we zijn geëindigd.

Diary week 36: Vakantie Gran Canaria, Desenio collab en eindresultaat Coolcsculpting Diary week 36: Vakantie Gran Canaria, Desenio collab en eindresultaat Coolcsculpting

Eindresultaat Coolsculpting

Ik heb jullie al vaker in mijn blog verteld dat ik 12 weken geleden bij Coolsculpting langs ben geweest voor een behandeling. Hierbij bevriezen ze je vet en dit neemt geleidelijk in 12 weken af (optisch gezien). Nu zijn de 12 weken al voorbij gevlogen en ik ben echt super blij met het resultaat. Ik vind het lastig om dit zo maar bloot te geven maar ik laat het toch zien, zodat je echt ziet wat het resultaat dus kan zijn. Er zit trouwens 1,5 kg verschil in links en rechts. Ik hoor graag wat jullie van het resultaat vinden.

Diary week 36: Vakantie Gran Canaria, Desenio collab en eindresultaat Coolcsculpting

 

Desenio collab

Ik heb een jaar geleden al een samenwerking gehad met Desenio en nu was het tijd voor wat nieuwe paintings. Bij Desenio kan je mooie fotolijsten met posters uitzoeken in elke soort en maat. De vorige keer heb ik gekozen voor witte lijsten met lichte foto’s van onderwerpen die met mij en Michael te maken hebben. Deze keer heb ik gekozen voor goude lijsten met mooie foto’s die ons gewoon aantrokken. Vanaf oktober kun je mijn kortingscode gebruiken : DAPHNE_S

Diary week 36: Vakantie Gran Canaria, Desenio collab en eindresultaat Coolcsculpting

Let the winter begin!

Zoals je ook op de bovenstaande foto ziet, kan ik al weer lekker genieten van een heeeerlijke nieuwe badjas van Hunkemoller, ben jij al klaar voor de koudere dagen? Echt zo lekker zacht is mijn nieuwe badjas!

Nieuwe NAKD kleding

Ik heb voor mijn vakantie nog nieuwe kleding ontvangen van het merk NAKD en natuurlijk heb ik dit meegenomen op vakantie. Een paar outfits waren lekker zomers, maar ik heb ook een colbert en alvast een winterjas uitgezocht, omdat de zomer toch ten einde raakt in Nederland. Dit zijn een paar van de items. Mijn kortingscode is DaphneX20, so use it wisely!

Diary week 36: Vakantie Gran Canaria, Desenio collab en eindresultaat Coolcsculpting Diary week 36: Vakantie Gran Canaria, Desenio collab en eindresultaat Coolcsculpting

Diary week 36: Vakantie Gran Canaria, Desenio collab en eindresultaat Coolcsculpting

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diary week 36: Vakantie Gran Canaria, Desenio collab en eindresultaat Coolcsculpting

I hope you like it! Fijn weekend allemaal!

Diary week 36: Vakantie Gran Canaria, Desenio collab en eindresultaat Coolcsculpting