Jaa het is toch echt gebeurd, we hebben nog last minute een vakantie geboekt! En deze week heb ik eindelijk mijn op maat gemaakte pak van Burcin Dagli mogen ontvangen, whoehoee! Let’s read on. Diary week 35: Last minute op vakantie, nieuw pak van Burcin Dagli, Iphone 8! 

Diary week 35: Last minute op vakantie, nieuw pak van Burcin Dagli, Iphone 8!

Nou het is ons dan toch gelukt, last minute een vakantie boeken. We twijfelde nog waar we heen zouden gaan en konden niet echt meer iets leuks vinden. Nu hebben we toch een weekje naar Gran Canaria geboekt, gewoon om nog even lekker weg te zijn. En vrijdag gaan we dus al weg, haha! Helemaal lekker last minute.

Pak van Burcin Dagli

Een tijdje geleden ben ik naar het Friend of the Brands event geweest en daar was ook het merk van Burcin Dagli, zij maakt prachtige kledingstukken en iedere influencer die aanwezig was, mocht een kledingstuk uitzoeken. Ik koos voor het pak. Omdat dit een uitzondering was, was deze ook nog niet op voorraad en heeft Burcin deze speciaal laten maken, en ik mocht zelfs mijn verzoeken doorgeven, zoals kleur en look! Samen met Burcin heb ik een mooie keuze gemaakt en donderdag komt dan eindelijk het pak binnen!

Diary week 35: Last minute op vakantie, nieuw pak van Burcin Dagli, Iphone 8!

iPhone 8!

Ik mocht mijn telefoon laten verlengen, dus gelijk de eerste dag ben ik naar de telefoonwinkel gegaan om een iPhone 8 te halen. Nu heb ik hem al een paar dagen, maar ik merk eerlijk gezegd nog echt geen verschil? Alles is echt redelijk hetzelfde, wat best raar is, want waarom maak je dan een geheel nieuw model? Maar goed, mijn oude iPhone 7 was nog in nieuwstaat ongeveer, dus die heb ik te koop gezet op Instagram story en binnen een dag verkocht, dus dat is ook mooi meegenomen!

Diary week 35: Last minute op vakantie, nieuw pak van Burcin Dagli, Iphone 8!

Nieuwe Dr Martens

Zoals ik vorige week al zei heb ik mijn nieuwe Dr Martens van Van den Assem mogen ontvangen. Deze week heb ik za alvast lekker ingelopen, wat ben ik er blij mee! En alvast een nieuw jurkje van NAKD aangedaan! Je kan mijn kortingscode gebruiken voor 20% korting bij NAKD: 20Daphne

Diary week 35: Last minute op vakantie, nieuw pak van Burcin Dagli, Iphone 8!

Bijna jarig!

Het is bijna zover; Doom en ik zijn alweer bijna jarig. En dit is het eerste jaar dat ik het vier zonder Doom, want die zit nog steeds in Australië na een jaar! Wel raar om het nu alleen te vieren.. Ik hoop dat dit het enige jaar is haha. Van Michael mag ik een kitten uitzoeken voor mijn birthday, dus als iemand nog een aanrader heeft voor een type ras, let me know!

Diary week 35: Last minute op vakantie, nieuw pak van Burcin Dagli, Iphone 8!

Diary week 35: Last minute op vakantie, nieuw pak van Burcin Dagli, Iphone 8!