Iets later dan gepland, maar de diary van afgelopen week staat online met onder andere feestweek Naaldwijk en Happy Feelings in Scheveningen! Let’s read on. Diary week 35 & 36: Feestweek Naaldwijk & Happy Feelings

Diary week 35 & 36: Feestweek Naaldwijk & Happy Feelings

De zomer is voor mijn gevoel nu echt bijna tot zijn einde gekomen. Afgelopen week wat de Naaldwijkse feestweek en hebben we het weekend goed afgesloten op Happy Feelings in Scheveningen.

Braderie Naaldwijk

Voor alle Westlanders de leukste manier om de zomer goed af te sluiten; Feestweek Naaldwijk. Weer lekker veel bekende tegenkomen en de hele week gezelligheid.

Ik ben op donderdag gestart met eerst een leuke middag werken voor Bodytec Studio en lekker te flyeren met Romee. De avond hebben we ingeluid met een borrel bij Ottica en daarna het plein op.

Vrijdagavond heb ik eerst een hapje gegeten bij An en zijn we daarna weer het centrum in gegaan. Na wat korte nachtjes heb ik zaterdagmiddag even lekker gerelaxt met Daisy en ben ik daarna met Doom naar Melanie gegaan voor een culinair diner :) door Ken en Mel, haha!

Diary week 35: Feestweek Naaldwijk & Happy Feelings

Happy Feelings in Scheveningen

In de avond stond een feestje op het strand op de planning. We hadden denk ik iets te hoge verwachtingen van het feestje en misschien wel wat te moe van de andere dagen, ik vond het niet heeeel bijzonder en we zijn daarna maar bij een andere strandtent beland, waar blijkbaar een besloten feestje was waar we midden in zaten. Toch een leuke manier om de avond te eindigen haha!

Laatste weken van de zomer

De laatste weekjes zijn ingegaan. Afgelopen zaterdag hebben we nog een gezellig feestje gehad op Senc Senc Senc in Hoek van Holland met An!

Bijna jarig!

Vrijdag zijn Doom en ik jarig en dat gaan we dit keer klein vieren. Vrijdagavond gaan we lekker uiteten met vriendinnen en we gaan nog high-tea’en bij TEDS place.