Diary week 34: Varen op de Amstel en geslaagd voor mijn opleiding!

Weer een diary na hele lange tijd! Ik heb mij afgelopen tijd iets meer gefocust op het behalen van mijn opleiding en natuurlijk ook een beetje genoten van het heerlijke weer! Afgelopen week heb ik een dagje vrij genomen en hebben we een dag gevaren in Amsterdam. Let’s read on.

Varen op de Amstel

Via sloepdelen.nl hebben wij donderdag een heerlijke dag gevaren in Amsterdam en een lekkere duik genomen in de Amstel. Meer bootjes hadden hetzelfde idee en het was lekker druk rondom de Amstel, echt gezellig! We hadden een bootje gehuurd voor 4 uur via Sloepdelen en het was super geregeld. Je kreeg via een sms een link waar je op moest klikken om de boot en tijd te activeren. Hiermee kon je dus duidelijk zien hoeveel tijd je nog over had.

Geslaagd voor mijn opleiding!

Afgelopen week heb ik de opleiding Social Media Marketing afgerond! Elk jaar zorg ik er voor dat ik mij blijf ontwikkelingen in verschillende specialisaties rondom Marketing en dit jaar heb ik gekozen voor Social Media Marketing.

Naast Copywriting, Neuromarketing en Online Marketing mag ik mij nu ook Social Media Marketeer noemen.

Schema update

Sinds februari volg ik een nieuw training en voedingsschema bij Jonathan Salm. Hij traint onder andere mensen voor wedstrijden en hier was ik naar op zoek, iemand die ervaring heeft en weet bij elke situatie en fase op welke manier je kan afvallen of je vetpercentage kan verlagen.

We zijn nu vanaf februari bezig en eerst was het de taak om mijn metabolisme omhoog te gooien. Ik at best weinig dus dat moest omhoog. Hier hebben we 2,5 maand over gedaan en nu zijn we sinds kort echt bezig met het afvallen. Ik ben al 2 jaar lang niks afgevallen omdat ik maar niet op de juiste hoeveelheid calorieën kwam, dan weer te weinig dan weer te veel. Met het plan wat ik nu volg lukt het eindelijk weer! Ik ben momenteel 2,5 kg kwijt en we gaan voor de 5 kg!

Zwarte pad Scheveningen

De afgelopen weken ben ik veel bij het Zwarte Pad geweest in Scheveningen. Echt leuk om andere strandtentjes te ontdekken en lekker een beetje vakantie in eigen land te vieren. Ik heb vorige week bij Barbarossa gegeten en dit was echt mijn favoriete tentje. Wel vind ik altijd dat strandtenten een beetje overrated zijn wat betreft prijs-kwaliteit, maar dat moet je maar voor lief nemen.

Van de week hebben we ook gegeten bij Beachclub Buiten, hier vond ik het eten nog lekkerder en beter dan bij Barbarossa, dat vind ik leuker om bijvoorbeeld gewoon een drankje te doen.

Ook hebben we nog een drankje gedaan bij Culpepper, ook een aanrader voor een heerlijke pizza!

Tips van Easy Toys

Iets waar niet veel over geschreven wordt, maar wat ook zeker aan bod mag komen, zijn cadeaus voor jullie samen en dan doel ik op de wilde nachten. Ik heb onlangs de vraag gekregen om eens een kijkje te nemen op Easytoys en het verbaasde me eigenlijk wat een groot assortiment aan verschillende producten ze hebben. Je kunt er niet alleen veel vibrators, dildo's, cockrings en buttplug kopen, maar ook de mooiste lingerie voor elke gelegenheid. Ik heb mijn wishlist door mogen geven, neem er ook eens een kijkje.