Wat een leuke week was dit en wat gaan er veel leuke dingen gebeuren. Ik heb er echt weer even zin in! Let’s read on. Diary week 34: Dance valley, NAKD Bestelling en nieuwe schoenen!

Diary week 34: Dance valley, NAKD Bestelling en nieuwe schoenen!

Wat gaan er leuke dingen gebeuren! Deze week was al top, omdat Dance Valley er aan kwam en omdat er toffe items binnenkwamen. Samen met Coolblue heb ik vorige week een leuke samenwerking gehad met de Sonos Beam voor de tv en deze week heb ik een Omron weegschaal mogen ontvangen, die je kan koppelen aan de Omron bloeddrukmeter. Daarnaast kan je de weegschaal verbinden met je telefoon waardoor je gewicht gelijk in je telefoon staat bij de Omron app, super handig.

Diary week 34: Dance valley, NAKD Bestelling en nieuwe schoenen!

Nieuwe schoenen van Van den Assem!

Jeeh, ik ben al echt een lange tijd fan van Dr Martens en ik heb deze week een nieuw paar ontvangen van Van den Assem. Ik ben er echt super blij mee, want ik weet gewoon dat ik deze schoenen super vaak ga dragen!

Diary week 34: Dance valley, NAKD Bestelling en nieuwe schoenen!

Shoppen met Ashley!

Donderdag heb ik nog even geshopt met Ashley voor de laatste dingetjes van de vakantie. Michael en ik moeten nog steeds boeken, haha. Maar we willen waarschijnlijk vrijdag op vakantie gaan, dus ik heb er zin in!

En allebei hetzelfde jurkje gescoord!

Diary week 34: Dance valley, NAKD Bestelling en nieuwe schoenen!

NAKD bestelling!

Ik heb de afgelopen tijd super veel samenwerkingen gehad met NAKD, waar de kledingkeuze elke keer weer groter en leuker wordt. Deze maand mocht ik 6 items uitzoeken, die komen maandag binnen dus dan laat ik alles zien via mijn Instagram Story. Er zit in ieder geval een short van Levi’s bij voor de vakantie, dus dat is al mooi meegenomen. En ik heb stiekem alvast wat winterse items uitgezocht, want daar moet je natuurlijk ook alweer rekening mee gaan houden, haha!

Dance Valley!

Jaaa, zaterdag was het zover! Eindelijk Dance Valley. Vanaf januari zijn we al bezig met de Valleysquad om het festival te promoten via Instagram en nu was het eindelijk zo ver, wat een super festival was het zeg! Ik heb het erg naar mijn zin gehad, en volgend jaar gaan we natuurlijk weer!

Diary week 34: Dance valley, NAKD Bestelling en nieuwe schoenen!

Nieuwe week!

Morgen wordt het weer tijd voor een laserbehandeling bij Release laser clinic! De haartjes blijven nu al super lang weg en ik heb pas 1 behandeling gehad, ik ben benieuwd naar de volgende behandeling. ennnn, ik mag morgen eindelijk een nieuwe telefoon uitzoeken, can’t wait!!!

Fijn weekend allemaal!

Diary week 34: Dance valley, NAKD Bestelling en nieuwe schoenen!