Ahh wat gaat de zomer snel voorbij! Elke week heb ik leuke dingetjes op de planning en het blijft ook zo lekker weer! Deze week weer nieuwe samenwerkingen en planningen! Let’s read on. Diary week 33: Sushi eten, Coolblue Sonos beam, Update huis en Tanden laten bleken?

Diary week 33: Sushi eten, Coolblue Sonos beam, Update huis en Tanden laten bleken?

Ahh zondag hebben we het weekend goed afgesloten met een heerlijke Sushi box van MR Sushi. Als je alleen die box al ziet, krijg je alweer trek haha! En het erge is, dat hij al in 15 minuten helemaal opgegeten was haha. Ik had Dennis en Ashley uitgenodigd om lekker sushi te komen eten, aangezien we een grote box van 4 personen kregen. Echt een aanrader als je lekker verse sushi wilt eten. Je kunt online bestellen in Den Haag en andere steden.

Diary week 33: Sushi eten, Coolblue Sonos beam, Update huis en Tanden laten bleken?

Coolblue Sonos Beam

Zondag hebben we even uitgebreid de Coolblue Sonos Beam uitgeprobeerd. Je merkte zo een verschil van het geluid. Echt gaaf om te horen. De Sonos Beam is een soundbar die je voor je tv zet, waarbij het geluid door heel de kamer super goed te horen is. Het is speciaal gericht op appartementen en daar hebben wij dus veel aan! In mijn Instagram story heb ik laten zien wat het verschil was met én zonder de Beam, je hoort het zo goed. Het lijkt nu af en toe zelfs alsof je in de bioscoop zit, zo een goed geluid is het.

Diary week 33: Sushi eten, Coolblue Sonos beam, Update huis en Tanden laten bleken?

Update van het huis

Zoals je in mijn vorige blog hebt kunnen lezen, zijn Michael en ik bezig met het kopen van ons huis! Alles verloopt al snel, dus we kunnen binnen 6 weken al alles rond hebben als het goed is. Dan hebben we gewoon eindelijk een huis gekocht, echt heel leuk!

Tanden laten bleken

Zo leuk, ik ga zaterdag samen met Ier onze tanden laten bleken. Via Swarovski TW kregen wij de vraag of we langs wilde komen en we vinden het wel leuk om is een keer te doen! Ik ben erg benieuwd hoe dit in zijn werk gaat en wat het resultaat gaat zijn. Dit laat ik denk ik via mijn Instagram zien!

Tennistoernooi en update schema

Ik speel deze week het tennistoernooi van Naaldwijk en de eerste wedstrijd heb ik gewonnen. Ik zit in een poule van 3 waarbij de 2 poulewinnaars tegen elkaar moeten in de finale. Vanavond staat de volgende poule wedstrijd op de planning, dus ik ben benieuwd! Ik denk trouwens ook dat dit mijn laatste toernooi is van dit jaar. Normaal speel ik echt 10 toernooien, maar omdat er dit jaar overal ook zo weinig inschrijvingen zijn, denk ik dat 4 toernooitjes prima is. Ook wel is lekker om niet elke week bezig te zijn met toernooien.

Het schema van Frank gaat trouwens wel echt goed. Je krijgt elke week een progressie doel wat je moet halen aan het eind van de week als gemiddelde. Ik loop hiermee goed op schema, dus ik hoop dat we lekker zo door blijven gaan!

Diary week 33: Sushi eten, Coolblue Sonos beam, Update huis en Tanden laten bleken?

 

 

 

 

Diary week 33: Sushi eten, Coolblue Sonos beam, Update huis en Tanden laten bleken?