Wat een leuke week! Er is veel gebeurd en we hebben goed nieuws! Let’s read on to find out! Diary week 32: Nieuwe stap, Heerlijk weer, Foto’s maken en update shredding programma

Diary week 32: Nieuwe stap, Heerlijk weer, Foto’s maken en update shredding programma

Michael en ik zijn bezig met het kopen van ons huis! We huren nu al 2,5 jaar ons appartement en zijn bezig met de koop van dit huis. Eindelijk weer een nieuwe stap en ik heb er super veel zin in. Dan ga je het ook echt inrichten naar je eigen zin, in plaats van als je huurt. Dan heb je toch altijd het idee dat je er toch uit gaat, dus ga je niet perse nieuwe dingen kopen of alles aanpassen naar je smaak. We hebben er super veel zin in!

En nog meer goed nieuws, mijn contract is verlengd bij mijn werk. Veel leuke dingen in 1 week dus! Ik voel mij steeds meer op mijn plek en draag ook meer verantwoordelijkheden met mij mee. Dat maakt het extra leuk!

Lekker weer!

Deze week was het zooooo warm, gewoon 37 graden! Echt bizar warm. Ik was veel aan het werk met de airco aan dus zo veel heb ik er niet in gezeten, maar als je eenmaal buitenkwam was het echt een hittegolf! Gelukkig heb ik een paar dagen van het zonnetje mogen genieten, door na mijn werk lekker naar het strand te gaan. Het was tenslotte om 6 uur nog steeds 30 graden haha!

Bij Lianda haar nieuwe huisje kijken

Één van mijn beste vriendinnetjes Lianda heeft afgelopen maand een nieuw huisje gekocht, echt super leuk! Samen met Ier hebben we lekker bij Lianda gegeten en haar nieuwe huisje bekeken. Weer een ouderwets gezellig avondje.

Diary week 32: Nieuwe stap, Heerlijk weer, Foto's maken en update shredding programma

Nagels laten doen en strand

Ik heb vrijdag weer lekker mijn nagels laten doen bij Renate ‘La Reve Chique‘. Ik ga nu ongeveer 3 maanden naar Renate en ik ben echt super blij met mijn nagels. Ze werkt ook zo lekker snel en professioneel, daar houd ik van!

Na mijn nagels ben ik doorgegaan naar het strand, waar Michael al lag met zijn vrienden! Nog even lekker van het weer genieten en daarna door naar de verjaardag van Steven. We hebben het niet te laat gemaakt, want zaterdag stond al weer een vroege work-out op de planning met Jill om 9 uur!

Diary week 32: Nieuwe stap, Heerlijk weer, Foto's maken en update shredding programma

Waterpop

Elk jaar vind er een soort klein festivalletje plaats in Wateringen, waterpop. Hier ben ik nog nooit geweest, maar zaterdag stond er niet veel op de planning dus ben ik gezellig met Ashley naar Waterpop gegaan. Voor de muziek moet je het niet doen haha, maar meer voor de gezelligheid. Een rustig weekend is ook weleens lekker! Ik lag ook weer vroeg in bed zaterdag.

Diary week 32: Nieuwe stap, Heerlijk weer, Foto's maken en update shredding programma

Workout en foto’s maken

Zondag heb ik mijn update weer doorgestuurd naar Frank, daar volg ik nu al 3 weken een voedingsschema. Hierbij houd je elke week je progressie bij en het doel is om gemiddeld 0,3 kilo per week te verliezen. Deze week is dit ietsje harder gegaan. Ik denk ook vanwege het weer en omdat het de eerste week van echt afvallen is. Maar ik heb de update weer gestuurd en ik ben benieuwd naar de vervolgstappen van Frank!

Diary week 32: Nieuwe stap, Heerlijk weer, Foto's maken en update shredding programma

Eindelijk staat er weer een foto middagje op de planning. Samen met Iris plan ik vaak een middag in om alle items op de foto te zetten. Dit werkt veel efficiënter dan elke dag 1 outfit. Zo kunnen we weer een lange tijd vooruit! Ik heb er zin innnn!

Fijn weekend allemaal.

Diary week 32: Nieuwe stap, Heerlijk weer, Foto's maken en update shredding programma

 

 

 

 

Diary week 32: Nieuwe stap, Heerlijk weer, Foto’s maken en update shredding programma