Wat is het toch heerlijk weer in Nederland zeg, je hoeft eigenlijk niet eens op vakantie. Lekker 30 graden en genieten. Deze week is officieel de zomervakantie begonnen en dat merk je aan alles! Let’s read on. Diary week 31: Inschrijven voor toernooien, Heaven Outdoor, Vakantie?

Diary week 31: Inschrijven voor toernooien, Heaven Outdoor, Vakantie?

De mensen die mij goed kennen, weten dat ik elk jaar ongeveer 10 tennistoernooien speel in de zomer, en meestal nog 2 onderdelen ook. Dan speel je ongeveer 6 wedstrijden per week, dus je hebt het lekker druk. Dit jaar wilde ik toch wat minder gaan spelen, omdat ik wat meer een balans wil vinden in vrije tijd en soort verplichting dat je elk weekend vrij moet houden voor mogelijke wedstrijden. Dus toch maar voor wat toernooien aan het inschrijven, maar helaas.. dit jaar hadden volgens mij meer mensen het idee om minder te gaan spelen. Ik kan ongeveer in geen een toernooi meedoen omdat er te weinig inschrijvingen zijn. Heel zonde, want de single vond ik altijd heel leuk. Zo kan ik nu dus bijvoorbeeld niet in de buurt spelen als Hoek van Holland, ‘S-gravenzande of De Lier, maar kan ik alleen meedoen aan toernooien die wat verder weg zijn, zoals Nootdorp en Delft. Wel jammer maar misschien ook wel goed, zodat ik in ieder geval niet teveel toernooitjes kan spelen.

Diary week 31: Inschrijven voor toernooien, Heaven Outdoor, Vakantie?

Update schema

Ik ben nu met de tweede week bezig van het schema van Frank en ik merk dat ik wel vermoeider ben. Afgelopen week moest ik 1500 calorieën eten en ik zei al dat mijn energie level erg naar beneden ging. Als aanpassing moet ik nu 20 gram vet meer eten, dat komt neer op 180 calorieën extra. Dit heeft wel wat meer geholpen. Het geeft wat meer energie en ik heb wat meer kracht tijdens het trainen. Na week 2 ga je pas afvallen ook, dus we will see!

All time favourite white sneakers!

Finally, ik heb de leukste witte sneakers ontvangen van van Arendonk. Deze witte Mason Garments gympen kunnen overal onder. Super leuk bij een jurkje of rok, maar natuurlijk ook als het strak weer wat kouder wordt, met een goede jeans! En nog een kleine verassing, er is nu ook super veel SALE! (including een paar van de Mason Garments gympen :) )

Diary week 31: Inschrijven voor toernooien, Heaven Outdoor, Vakantie?

Bij mams eten

Ik woon inmiddels als bijna 3 jaar samen met Michael en hierdoor probeer ik minimaal 1 keer in de week bij mijn vader of moeder te eten. Woensdagavond hebben we gezellig bij mijn mams gegeten en lekker bijgepraat over van alles en nog wat!

Diary week 31: Inschrijven voor toernooien, Heaven Outdoor, Vakantie?

Druk, druk, druk

Afgelopen week was echt een drukke week en ik had veel plannen om donderdag veel te doen, maar na een vroeg tennissessie en fitness training had ik niet veel energie om nog veel te doen. Ik heb wat kleding te koop gezet op United Wardrobe en Instagram en dit verkoopt al lekker goed! Daarnaast heb ik besloten om meer samen te werken met Michael aan mijn Instagram en Blog omdat hij er ook super goed bij kan helpen! Zo wordt het ook meer iets van ons samen dus dat is leuk!

Op vakantie?

Michael en ik hebben nog steeds geen vakantie geboekt, haha. We weten nog niet waar we heen willen en wachten denk ik echt tot last last minute om te boeken. Ik ben benieuwd wat voor vakantie dat oplevert. Ik hoop gewoon iets waar je in eerste instantie niet aan denkt en dan opeens gaat!

Bijna weekend

Nog 1 dagje werken en dan hebben we alweer weekend. Zaterdagochtend staat dan eindelijk mijn eerste wedstrijd op de planning, ik sta bij Nootdorp in de halve finale zonder iets te doen :), na deze wedstrijd is het weer tijd voor en leuk festival in de buurt: HEAVEN. Vorig jaar was het ook super gezellig, dus ik ben benieuwd! Ook vandaag staan we op het VIP deck, dus daar hebben we natuurlijk zin in!
Diary week 31: Inschrijven voor toernooien, Heaven Outdoor, Vakantie?

Zondag finale?

Zaterdag heb ik mijn wedstrijd gewonnen en dat betekend zondag finaledag! Ik laat jullie volgende week weten of ik gewonnen heb, haha! Ik ben erg benieuwd.

Diary week 31: Inschrijven voor toernooien, Heaven Outdoor, Vakantie?