Ja de zomer is in volle gang en dat betekent veel leuke feestjes! Afgelopen weken stonden Heaven Outdoor, Solar Weekend en Dance Valley op de planning! Let’s read on. Diary week 30 tm 32: Heaven Outdoor, Solar Weekend en Dance Valley!

Diary week 30 tm 32: Heaven Outdoor, Solar Weekend en Dance Valley!

Ja de zomer is erg druk en daarom heb ik nu de diary’s samengevoegd. Ik ben voornamelijk aan het werk bij JPT, voor Heavents en natuurlijk voor mijn eigen Instagram en Blog. Dit vergt veel tijd en energie en daarom ben ik er niet aan toegekomen om alles in de blogs te verwerken. Ik vind het leuk om de festivals van afgelopen weken uit te lichten en natuurlijk wat er nog komen gaat.

Heaven Outdoor

Ik werk sinds januari voor Heavents en dan voornamelijk gericht op Heaven Outdoor. 4 uurtjes in de week werk ik aan het samenstellen van een influenceer campagne en andere marketingtools voor Heaven Outdoor. 27 juli was het zover en heb ik meer dan 30 influencers opgetrommeld om zich in te zetten voor promotie van Heaven Outdoor. Het was een groot succes en iedereen heeft er super van genoten. Volgend jaar gaan we verder met #heavensquad2020 !

Solar weekend

Ik had samen met Jill en Lorena afgesproken om ook eens naar een festival te gaan. We kwamen uiteindelijk op Solar uit en we hadden totaal niet door dat dit best een groot festival zou zijn. Het kwam gewoon toevallig zo uit dat we dat weekend allemaal konden, maar het was echt boven verwachting leuk! Echt veel verschillende stages en leuke artiesten. Omdat het helemaal in Roermond was, hadden we een hotelletje geboekt vlakbij het festival, zo konden we lekker vanaf het festival snel naar het hotel en de volgende dag weer naar huis!

Diary week 30 tm 32: Heaven Outdoor, Solar Weekend en Dance Valley!

Dance Valley

Vorig jaar ben ik samen met Lotte, Ashley, Joyce en Roy naar Dance Valley gegaan en dat was zo leuk, dat we 2019 alvast in ons agenda hadden gezet. Ik werk ook nog eens samen met Dance Valley voor een Instagram campagne, dus dat maakte het helemaal leuk! Gister was het dan eindelijk zover en het was weer een prachtige dag met veel bekende en gezelligheid. 2020 staat alweer vast!

Diary week 30 tm 32: Heaven Outdoor, Solar Weekend en Dance Valley!

Volgende festivals

Voor de aankomende weken staan nog Strafwerk en Mysteryland op de planning. Ik weet nog niet of ik daarna nog meer festivals ga pakken, je bent toch weer bijna heel je weekend kwijt en het breekt je ook wel op zo een dag! Maar dit jaar heeft al voor heel wat mooie feestjes gezorgd!