Week 3 is voorbij gevlogen, de eerste week van het nieuwe jaar! Het jaar waarin ik begin met mijn nieuwe baan, nieuwe voornemens ga vervullen en nog harder mijn best ga doen om mijn doelen te bereiken! Wat is jouw planning voor dit jaar? Let’s read on. Diary week 3: Nieuwjaar en een nieuwe baan! 

Diary week 3: Nieuwjaar en een nieuwe baan!

De nieuwe week is begonnen. Maandag was het zover; het nieuwe jaar gaat in! Wij sluiten dit af op het Hof van Saksen, met de familie van mijn vriend. Een kleine groep, maar echt gezellig. Ik heb een heerlijk weekend achter de rug en een perfecte start van een nieuwe jaar.

Diary week 3: Nieuwjaar en een nieuwe baan!

Diary week 3: Nieuwjaar en een nieuwe baan!

NEW JOB!

Hoe kan je het nieuwe jaar nog beter starten dan met een nieuwe baan! Ik heb afgelopen jaar mogen werken bij Studio 0174 als (online) marketing/ communicatie medewerker en dit is mij erg goed bevallen. Bij JPT Personal Training & Coaching / Bodytec Studio waren ze op zoek naar iemand die de gehele marketing/communicatie op zich kon nemen en dit was volgens mijn oude baas een perfecte kans en uitdaging.

Diary week 3: Nieuwjaar en een nieuwe baan!

Daarom ben ik vanaf 2 januari werkzaam bij JPT! Een baan waarbij ik twee passies combineer; marketing/communicatie en sport/voeding. De eerste dagen zitten erop en ik heb het erg naar mijn zin. Als je interesse echt in voeding/gezonde levensstijl ligt, dan merk je dat je daar ook veel liever over schrijft en dagelijks mee bezig bent. Op naar een mooie tijd!

Workout

Sinds kort kan ik weer fanatiek gaan sporten, dus deze week zijn we weer goed bezig. Zeker omdat het nieuwe jaar is begonnen, is de motivatie extra hoog! Dinsdag heb ik met Ashley benen getraind, woensdag een cardio/rug/triceps training en donderdag full body met Jill. Let’s GO!

Diary week 3: Nieuwjaar en een nieuwe baan!

3 dagen werken en alweer weekend

Normaal zou ik drie dagen werken, donderdag vrij en dan weer werken op vrijdag, maar deze week was ik op vrijdag vrij. Wat mij weer heel goed uitkwam, want we gaan een weekendje weg! Op donderdagavond ben ik vanuit werk naar de sportschool gegaan om te trainen met Jill, en thuis heb ik nog drie blogs geschreven. Vrijdag ben ik de dag gestart met Bodytec trainen op mijn werk bij JPT, daarna nog een paar blogs geschreven en de administratie gedaan en toen eindelijk weekend! Tas inpakken en gaan, op naar ons Natuurhuisje!

Diary week 3: Nieuwjaar en een nieuwe baan!

Optimaal ontspannen en genieten

Het huisje is prachtig en we hebben heerlijk kunnen ontspannen. Het idee van Natuurhuisje is, dat je in de natuur, weg van de drukte, kunt ontspannen en genieten. Even niet aan de hectiek denken en vooral rust nemen. Je huurt een huisje in de natuur, je bent weg van de massa en je zit niet op een vakantiepark, echt ideaal. Daarnaast stond er een leuk kistje, het ‘ ik mis je kistje’. Dit kistje zorgt dat je minder op je telefoon zit en meer van de natuur gaat genieten. Geloof mij, dit is echt aan te raden om te doen. Geen technologie om je heen en eens nergens anders aan denken. Zelf heb ik vanaf 4 uur ‘s middags vrijdag tot de volgende dag 12 uur mijn mobiel niet gebruikt. Ik wilde ervaren hoe het kistje zou werken, en dit ga ik zeker vaker doen. Je gedachte gaan namelijk niet meer de hele tijd naar je telefoon en alle info die het geeft.

Diary week 3: Nieuwjaar en een nieuwe baan!

 

Het weekend is zeer geslaagd, we zijn nog lekker de stad Breda in gegaan, even wandelen, lunchen, shoppen natuurlijk en lekker samen op pad! Daarna terug naar het huisje om even te relaxen en de avond hebben we afgesloten met een luxe diner in Breda bij Cooth 13. Daarna weer heerlijk slapen in het zachte bed van ons huisje. Diary week 3: Nieuwjaar en een nieuwe baan!

Zondag is een speciale dag, Michael en ik hebben namelijk 3 jaar! Vanuit het huisje kregen we een prachtig ontbijt om dit te vieren. Als je nog eens samen een weekendje weg wilt in een romantisch huisje, dat is deze echt aan te raden. Vlakbij Breda, maar het lijkt echt of je in de middle of nowhere bent. De gastvrouw was vanaf moment 1 al super vriendelijk en sociaal. Ze had ons van te voren al geappt over bijvoorbeeld het ontbijtje en hoe laat wij aankwamen. Daarna werd alles uitgelegd in het huisje en stond er zelfs een fles koude wijn op ons te wachten. Het huisje is van alle gemakken voorzien en straalt een en al romantiek en luxe uit. Ik zou er zo nog een keer heen gaan. Ik heb echt genoten en houdt natuurlijk super veel van mijn lieve vriend (3 jaar alweer!!!) Een heerlijk weekendje samen, vieren in de natuur in ons luxe natuurhuisje!

Diary week 3: Nieuwjaar en een nieuwe baan!

 

 

 

 

Diary week 3: Nieuwjaar en een nieuwe baan!