Ah wat een lekker weer is het deze week zeg, ik geniet ervan. Er staan weer veel leuke events en campagnes op de planning en ook deze week mag ik weer een prachtige bruiloft beleven! Let’s read on. Diary week 28: Festival hairlooks en wedding!

Diary week 28: Festival hairlooks en wedding!

Afgelopen week was mijn collega voor het laatst en ik ben op werk goed bezig geweest om wat leuks voor haar te maken. We zijn alle collega’s langs gegaan om een klein filmpje op te nemen zodat we een leuke herinnering aan haar konden geven! Donderdag gaan we nog gezellig met zijn allen lunchen en dan laten we het filmpje zien.

Maandag heb ik gewerkt en ben ik daarna thuisgebleven. Af en toe moet je goed luisteren naar je lichaam en dit was zo een dag dat ik beter niet naar de sportschool kon gaan. Even relaxen is ook fijn. Nu ben ik wel met iets nieuws bezig. Ik wil graag meer weten over het bewerken van foto’s via Lightroom, dus als iemand hier veel verstand van heeft, let me know. Ik ben er nu al een paar dagen mee bezig om het goed onder de knie te krijgen.

Dinsdag stond er eigenlijk een wedstrijd op de planning maar helaas was mijn medespeler geblesseerd. Dan toch maar naar de sportschool. Op 9 juli ga ik beginnen aan een nieuw schema bij Frank den Blanken en ik heb nu alvast een nieuw fitness-schema gekregen om mee te beginnen. Deze probeer ik dan ook uit en hij is goed pittig! Eens iets nieuws, daar houd ik van!

Festival ready?!

Zoals jullie weten vind ik het super leuk om naar festivals te gaan en nu staan er al heel wat leuke feestjes op de planning, 13 juli is Day dream festival, 21 juli is HEAVEN, waar ik vorig jaar ook ben geweest en wat echt super gezellig was! En 13 augustus gaan we weer gezellig naar Dance Valley, waar ik vorig jaar ook ben geweest! Voor de rest staat nog niets vast, maar ik heb er zin in!

Diary week 28: Festival hairlooks en wedding!

Ik ben woensdag langs Team Kappers gegaan om festival haarlooks uit te proberen. Ze willen graag 3 looks maken die je dan elke zaterdag in de ochtend of avond kan laten maken voor 10 euro, zodat je helemaal festival Proof bent, en dit was 1 van de looks waar ik helemaal verliefd op ben! Echt zo gaaf.

Diary week 28: Festival hairlooks en wedding!

Lunch en langs bij van Dalen Optiek

Donderdag is mijn vrije dag van werk, maar die plan ik altijd helemaal bomvol. Zo begin ik met het schrijven van deze blog, ga ik daarna eens even goed zitten om Lightroom onder de knie te krijgen, daarna door naar de sportschool, tussendoor nog een beetje genieten van het weer aangezien het 27 graden is! Door naar Naaldwijk waar we gaan lunchen voor mijn collega en even langs bij Van Daalen optiek voor een leuke samenwerking. Ik heb een super mooie Chanel zonnebril mogen uitzoeken!

Diary week 28: Festival hairlooks en wedding!

Op naar huis, klaarmaken voor een uurtje tennissen met Marco en weer opschieten om door te gaan naar de nagels! En daarna heb ik even een vrij avondje, ook lekker!

Diary week 28: Festival hairlooks en wedding!

Vrijdag planning?

Vrijdag stond er een grote Grand Blogger dinner op de planning maar helaas ben ik gisteren ziek geworden van de lunch. Dan is een groot diner geen goede optie. Helaas heb ik dit af moeten zeggen en heb ik mijn vrijdagavond thuis op de bank doorgebracht.

Weddingday

Vandaag is de dag, Laura en Mike gaan trouwen. Het begint in de avond, dus we hebben nog even een vrij dagje. Ik begin vroeg in de sportschool en ga daarna door naar Naaldwijk om nog wat cadeautjes te kopen. Daarna naar de Subway voor een samenwerking en door naar huis om klaar te maken. Om 3 uur gaan we al klaarmaken en ‘s avonds is het tijd voor een feestje!

Diary week 28: Festival hairlooks en wedding!

Weekend afsluiten bij An!

Ann is afgestudeerd voor haar studie en daar gaan we zondag gezellig een drankje doen! Zo trots dat ze het heeft gehaald. De rest van de dag staat vooral in het teken van ontspannen, boodschappen doen, sporten etc. The usual stuff on Sunday! Fijn weekend!

You might like:

Diary week 26

Diary week 27

Diary week 28: Festival hairlooks en wedding!

 

 

 

Diary week 28: Festival hairlooks en wedding!