Vorige week is zo mooi geëindigd, met de bruiloft van Jill en Luco. Zo mooi om te zien, en de week is goed begonnen met de lancering van mijn e-books! Let’s read on. Diary week 27: Nieuw sporthorloge, e-books online en hair make-over!

Diary week 27: Nieuw sporthorloge, e-books online en hair make-over!

Afgelopen week was de bruiloft van Jill en Luco, en het was zo mooi! Echt prachtig om te zien en mooi hoe gelukkig ze zijn!

Mijn week is helemaal goed begonnen, want mijn e-books zijn online! Daar ben ik zo blij mee. Je kunt ze vinden bij de shop, de e-books zijn:

  1. How I edit my Instagram photos
  2. Zo val je zeker 5 kilo af

Diary week 27: Nieuw sporthorloge, e-books online en hair make-over! Diary week 27: Nieuw sporthorloge, e-books online en hair make-over!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben super blij dat de e-books eindelijk online zijn! Ik hoop dat jullie ze leuk vinden.

Hair make-over

Jaaaa eindelijk weer naar de kapper geweest. In samenwerking met Team Kappers heb ik een hair make-over gekregen, nou ja high-lights dan en een goede knipbeurt. Natuurlijk wil ik geen andere kleur of gekke dingen met mijn haar doen. Ik ben al blij dat het lekker lang is en blond!

Zoals je op de foto ziet is mijn haar weer een stuk blonder geworden en is er een stukje afgehaald. Het was een aardige zit, maar dan heb je ook wat. Elke keer werden kleine plukjes haar gepakt om highlights te plaatsen. Zo krijg je echt een natuurlijk effect!

Nieuw sporthorloge: Polar A 370

Ik heb vorige week mijn Polar A370 mogen ontvangen en deze heb ik nu een week uitgeprobeerd. Ik vind het horloge echt boven verwachting fijn om te gebruiken. Zeker met sporten en slapen is het horloge handig, hij trackt namelijk ook hoeveel uur je slaapt en hoeveel daarvan ook goede diepe uren waren of lichte uren. Volgende week komt mijn review blog online, so stay tuned!

 

Work, work, work

Ik ben momenteel een boek aan het lezen, van Wouter de jong; Mindgym. En daar wordt veel gesproken over rust bewaren, ontspanningsoefeningen en inzicht in belangrijke dingen van het leven. Zo dacht ik na over het werk wat ik nu doe en hoe ik dit combineer met bloggen en Instagram. De laatste maanden heb ik het bloggen/influencen een beetje op een laag pitje gezet en was ik veel meer bezig met mijn werk. Ik wil graag een goede balans vinden in werk en influencen/bloggen. Alleen moet ik nog kijken hoe ik dit het beste ga aanpakken. Ik heb wel nagedacht over het feit dat ik graag een stagiaire in dienst wil nemen die mij gaat helpen met blogger events, mails beantwoorden en bedrijven benaderen. Als je iemand weet, hoor ik het graag: dailydoseofdaph@outlook.com

Weekend

Vrijdag is het alweer weekend, en dit luiden we goed in met een bbq en verjaardag bij vrienden van Michael. Zaterdag start ik vroeg met Ier om foto’s te maken voor Instagram. Hierna zal ik nog even de sportschool opzoeken en in de avond ga ik langs bij Manja voor haar housewarming met Emiel.

Zondag staat er nog niks op de planning, ik denk een lekker rustige dag! Fijn weekend

Diary week 27: Nieuw sporthorloge, e-books online en hair make-over!

 

 

 

 

Diary week 27: Nieuw sporthorloge, e-books online en hair make-over!