Dit was een spannende week, ik mocht de winnaar bekendmaken van de give-away en ik ging weer kijken naar de voortgang van mijn weging. Daarnaast heb ik eindelijk mijn e-book uitgebracht! Wat een leuke week is dit. Let’s read on. Diary week 26: Winnaar bekendmaken, Gymshark kleding en update weging

Diary week 26: Winnaar bekendmaken, Gymshark kleding en update weging

De nieuwe week is weer in volle gang en ik heb weer veel leuke dingen op de planning staan. Allereerst heb ik de winnaar bekendgemaakt van de Give Away van Juwelier Zwinkels, waarbij ik een armbandje van Elements mocht weggeven onder mijn volgers. In deze blog vertel ik je hier meer over.

De winnaar is geworden: Ilse Westhoff. Haar moeder had een super lief berichtje onder mijn Instagram bericht gezet dat Ilse het armbandje zou moeten winnen omdat ze keihard heeft gewerkt voor haar examen en ook nog is is geslaagd! Wat een super cadeau is dit, om het helemaal goed af te sluiten!

Diary week 26: Winnaar bekendmaken, Gymshark kleding en update weging

 

Zondag heb ik in lange tijd weer eens getennist met Michael en dit was echt weer eens leuk om te doen. Super lekker weer dus een mooie ontspannen dag. Maandag begon ik weer op werk en heb ik daarna besloten om hard te lopen. 2 weken geleden had ik voor het eerst weer is 5 km gelopen en nu heb ik het opgebouwd naar 6,5. Ik vind het lekker om af en toe mijn sporten eens af te wisselen en te kiezen voor een rondje hardlopen.

Afvallen lukt maar niet

Dinsdag heb ik weer een weging bij Sam gehad, met niet zulke positieve uitslagen. Niks van gewicht er af en niks van spier erbij of vet eraf. Dus de afgelopen weken waren vooral met weinig resultaat. Dit helpt ook niet goed bij de motivatie, ondanks dat ik mij er super goed aan hou. We gaan maar kijken of ik wat anders kan proberen. Ik word er in ieder geval niet blij van dat ik er alles voor laat en super goed op mijn eten/sporten let, zonder dat dit resultaat met zich meebrengt.

Nieuwe Gymshark kleding!

Om dan nog gemotiveerder te zijn om te sporten, is nieuwe sportkleding natuurlijk de beste manier, haha! De nieuwe Gymshark collectie is echt prachtig, dus na lang overwegen heb ik toch maar een setje besteld! Dit is hem geworden! Ik ben echt gek op oude tinten, so love this oneeee.

Diary week 26: Winnaar bekendmaken, Gymshark kleding en update weging

Nieuwe e-book online

Ik kreeg op Instagram vaak de vraag op wat voor manier ik mijn foto’s bewerk. Toen heb ik besloten om een e-book te maken met welke apps ik gebruik en natuurlijk geef ik mijn tips and tricks. Ik heb mijn e-book nu te koop staan voor 1,99 op mijn website. Hier kan je hem terugvinden. Als lezer van mijn blog krijg je natuurlijk korting. Met de code BLOGDAPHNE krijg je 20% korting op mijn e-book.! Hope you like it!

Diary week 26: Winnaar bekendmaken, Gymshark kleding en update weging

Een week niet sporten?

Omdat mijn wegingen de afgelopen 9 weken niets aan het toeval over hebben gelaten en ik 0,0 kg ben afgevallen, raadde Michael aan om even rustig aan te doen wat betreft sporten. Ik ga dus even een weekje niet sporten, of tenminste meer dan 4 dagen niet haha. Kijken of mijn lichaam te erg is gewend aan het feit dat ik bijna elke dag sport. Daarnaast moet ik ook minder op mijn voeding letten van Sam en niet elke dag alles afwegen wat ik eet… dat is nog zwaarder voor mij dan op een schema te letten, maar I give it a try.

Winnaar ontmoeten

Donderdag ga ik de winnares van de armband ontmoeten in de winkel van Juwelier Zwinkels, hier krijgt zij het armbandje ter waarde van 250,00! Na deze dag thuis werken en meeten, ga ik vanavond gezellig een drankje doen met An en daarna nog 1 dagje werken.

Almost weekend

Zaterdagochtend heb ik een vroege afspraak bij de kapsalon Team kappers in ‘ S- gravenzande, eindelijk mijn haar weer laten verven! Na 5 uur kwam ik de kapsalon weer uit maar wat ben ik er blij mee! Dit weekend wordt lekker druk, om 4 uur staat de verjaardag van Hunter op de planning, daarvoor hebben we nog een kijkje genomen op de voetbal en ‘s avonds de bruiloft van Jill, zo leuk!

Diary week 26: Winnaar bekendmaken, Gymshark kleding en update weging

Diary week 26: Winnaar bekendmaken, Gymshark kleding en update weging

Vaderdag en verjaardag Xander

Zo dat is lang geleden dat ik zo laat wakker werd, na de bruiloft was dit ook meer dan normaal haha. Om 11 uur uit bed en een drukke dag voor de boeg, eerst boodschappen doen, 2 vaderdagen en nog een verjaardag van mijn neefje en nichtje. Fijn weekend allemaal!

Diary week 26: Winnaar bekendmaken, Gymshark kleding en update weging

 

 

 

 

Diary week 26: Winnaar bekendmaken, Gymshark kleding en update weging