Wat heerlijk om lekker lang weg te zijn, 2 weken lang naar Mexico en genieten van het Nederlandse zonnetje. Het was weer heerlijk! Let’s read on.

Diary week 26 & 27: Naar Mexico & Feestweek ‘s Gravenzande

Ik ben de afgelopen 2 weken heerlijk op vakantie geweest met Michael naar Mexico, hier hebben we echt even goed van kunnen genieten. Lekker ontspannen maar ook veel leuke dingen gedaan. Hier zal ik nog een hele blog over schrijven zodat je kunt zien welke hotspots wij hebben bezocht en welke excursies we hebben gedaan. De eerste dagen waren heerlijk, onder andere bij Mamita’s Beach club hebben we genoten. De bikini die ik draag is van Hunkemoller!

Diary week 26 & 27: Naar Mexico & Feestweek 's Gravenzande

Weer terug in Nederland

We komen in een heerlijke periode terug in Nederland, het is lekker weer en er staan weer gezellige dingen op de planning. Ik heb deze week ook voor het eerst weer een toernooitje gespeeld met Stefan op De Lier. Het ging nog niet echt super maar wel gelachen en leuk gehad! Dit jaar speel ik minder toernooien omdat ik ook geen competitie heb gespeeld en ook denk ik wat andere prioriteiten heb.

Feestweek ‘s Gravenzande

Ook is deze week de feestweek van ‘s Gravenzande dus daar zijn we vrijdag en zaterdagavond geweest. Eerst hadden we op vrijdagavond nog een bbq bij Glenn en Tamara en daarna zijn we het plein op gegaan. Zaterdag stond de verjaardag van Angelique op de planning en hierna zijn we weer naar ‘s Gravenzande geweest. Tussendoor nog wat wedstrijden spelen en zo is je weekend weer helemaal volgepland!

Diary week 26 & 27: Naar Mexico & Feestweek 's Gravenzande


Volgende week: Heaven Outdoor

Elke donderdagochtend werk ik voor Heaven Outdoor en nu is het dan bijna zover! Zaterdag 27 juli in Vlaardingen. Heb jij je kaartje nog niet gekocht? Met DAPHNE15 krijg je 15% korting op jouw aankoop, so don’t miss out!

Diary week 26 & 27: Naar Mexico & Feestweek 's Gravenzande