Afgelopen week was alweer de laatste competitiedag, wat ging dat snel zeg. En ik heb weer super veel leuke pakketjes binnen gekregen en 3 collabs in 10 minuten! Let’s read on. Diary week 25: Laatste competitie dag, campagnes en nieuwe kleding!

Diary week 25: Laatste competitie dag, campagnes en nieuwe kleding!

Wat een druk weekend heb ik achter de rug! Eerst de zaterdagochtend begonnen met een tennisles, daarna het PUMA event waar ik het over heb gehad in mijn vorige blog, toen door naar Amsterdam Open Air, wat trouwens echt super gaaf was! En de dag erna weer fris en fruitig klaar staan op de tennisbaan. Zondag viel ik in bij het 1e team omdat zij een dame tekort hadden. Wij stonden toch save als 3e plaats dus daarom deed ik mee. En ondanks mijn drukke zaterdag ging het echt lekker en won ik mijn single en dubbel met Jill. Helaas hebben we geen 3-3 gespeeld, maar 4-2 verloren waardoor het team net te weinig punten had om door te gaan.

Nieuwe werkweek

Jeetje wat is het weekend dan kort zeg, nog geen seconde rust gehad of de week begint weer. Maandag weer vroeg uit de veren om te werken. Ondanks de lange competitiedag hebben Jill en ik vanavond een training op de planning. Iets later dan normaal, maar ook weleens lekker om rustig aan te eten en klaar te maken. Daarna nog even ontspannen en film gekeken met Michael.

Nieuwe pakketjes

Ahhh ik kan hier zo van genieten, ik krijg twee pakketjes binnen van Boohoo en Tobi, in mijn Instagram story heb ik de kleding laten zien, dit zijn mijn favorieten:

Diary week 25: Laatste competitie dag, campagnes en nieuwe kleding!

Diary week 25: Laatste competitie dag, campagnes en nieuwe kleding!

Diary week 25: Laatste competitie dag, campagnes en nieuwe kleding!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diary week 25: Laatste competitie dag, campagnes en nieuwe kleding!

Diary week 25: Laatste competitie dag, campagnes en nieuwe kleding!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Training en shoppen voor mijn neefje

Donderdag werk ik altijd vanaf huis en start ik de ochtend met een work-out met Ashley, finally na 100 jaar weer haha. Daarna schrijf ik altijd wat blogs en komen er meestal wat pakketjes binnen zoals bovenstaande items. Ondertussen werk ik aan andere opdrachten. ‘s middags heb ik een tennistraining met Marco ingepland en ‘s avonds ga ik met mijn moeder en neefje kleding kopen voor Xander, alvast voor zijn verjaardag!

3 collabs in 10 minuten

Je kan je tegenwoordig op veel websites aanmelden voor Instagram en Blog campagnes. Dit doe ik regelmatig en daar krijg je dan af en toe een reactie op als je gekozen bent. Gisteren kreeg ik opeens in 10 minuten 3 aanvragen binnen met super leuke samenwerkingen. Een voor Hema en de nieuwe gezichtscrème, voor Beyers icecream en voor een goed doel! Ik zal jullie op de hoogte houden van deze collabs!

Bodytec en Ier komt langs

Laatste werkdag alweer! De tijd gaat echt snel zeg. Vanavond staat er weer een Bodytec lesje op de planning en daarna bij mijn vader eten. ‘s Avonds komt Ier nog gezellig langs. Ik heb soms ook wat items die ik binnenkrijg die ik dan net niet goed pas en die geef ik dan graag aan Ier of andere vriendinnen die het wel goed staan!

Diary week 25: Laatste competitie dag, campagnes en nieuwe kleding!

Zaterdag werken?

Alweer lang geleden dat ik op zaterdag heb gewerkt, maar het is zover. Voor de Bodytec Studio hebben we een stand en open dag bij de braderie in Wateringen, waar ik ga staan! Leuk om te doen natuurlijk!

Finally some quality time

Eindelijk hebben Michael en ik eens een dagje samen ingepland, we weten nog niet wat we gaan doen, maar wel samen iets gezelligs in ieder geval!

Diary week 25: Laatste competitie dag, campagnes en nieuwe kleding!