Wat een toffe week was dit, ik keek heel de week al uit naar Zaterdag, want er stonden twee geweldige dingen op de planning. Het Puma event en Amsterdam Open Air! Let’s read on. Diary week 24: Puma event en Amsterdam open air!

Diary week 24: Puma event en Amsterdam open air!

De week begon rustig met werken bij JPT en ‘s avonds sporten met Jill. De dag na een zware competitiedag is het sporten altijd een lastig punt, omdat we natuurlijk niet echt volle kracht kunnen sporten. Dat merk je dan ook wel aan de training, maar ik vind het wel lekker om op die dag bezig te zijn, even de spanning en lange competitiedag eruit trainen. Vorige week hebben we trouwens 5-1 gewonnen en zelf heb ik beide partijen gewonnen, een mooie dag dus! Zondag is de laatste competitiedag alweer, ik denk dat we als 3e of 2e eindigen, dus een mooi resultaat.

Diary week 24: Puma event en Amsterdam open air!

Wat een weer!

Dinsdag heb ik een dagje gewerkt bij JPT en stond daarna een fitness training en tennis training op de planning. Na mijn werk was ik echt doodmoe, zeker na al die trainingsdagen, en het begon ook nog eens kei-hard te regenen, gewoon echt te stormen. De tennis ging dus ook niet door. Dus ik heb lekker heel de dag op de bank series gekeken. Ook wel is lekker!

Wel weer trainen

Woensdag stond er wel weer een training op de planning. Ik probeer met de tennis minimaal 4 keer naar de sportschool te gaan in de week en 4 keer te tennissen in de week. Soms is het wat teveel van het goede en dan is het ook niet erg als er een lesje of training uitvalt. Ik merk wel dat ik echt meer energie nodig heb om deze trainingen goed vol te houden en ook overdag wat fitter te zijn. Nu is mijn voedingsschema hier ook op aangepast en eet ik elke dag 1950 calorieën, lekker om nog meer te mogen eten!

Diary week 24: Puma event en Amsterdam open air!

Goed gesprek en shoppen voor Amsterdam Open Air

Donderdag had ik een strakke planning gemaakt. Op donderdag werk ik nooit op kantoor bij JPT maar voor mijzelf, dus dan plan ik ook afspraken in. S’ ochtends heb ik gesport en daarna ben ik naar Naaldwijk gegaan om te shoppen voor Amsterdam Open Air. Na 2 uur rond te lopen ben ik geslaagd bij Boho Rebel. Daar heb ik 2 super gave jurkjes gescoord. Ik heb een lange en een korte genomen, zodat ik op de dag zelf nog kan kijken wat het fijnst is met het weer. Dit waren mijn twee keuzes!

Diary week 24: Puma event en Amsterdam open air! Diary week 24: Puma event en Amsterdam open air!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na het shoppen had ik nog een goed zakelijk gesprek, waar ik helaas verder niks over kan vertellen! Maar fun things coming up!

Weekend!

Nog 1 dagje werken en dan is het alweer weekend. Na het werk heb ik nog even gesport en zou ik nog gaan tennissen maar het weer laat het niet toe. Wat een regen zeg. Dan maar lekker vroeg naar bed want morgen wordt een hele lange dag!

PUMA event en Amsterdam Open Air

Jeeeh vandaag is zo een leuke dag! Eerst heb ik nog vroeg afgesproken met Marco om te tennissen, om 8 uur haha. En daarna kan het beginnen. Klaarmaken voor het grote event van PUMA, waar de nieuwe flagshipstore in Utrecht wordt gepromoot. Eerst Ier ophalen en door naar Utrecht. Vandaag ga ik een boksgevecht aan met Lienke van Deargoodmorning! Voordat we beginnen hebben we nog een sparsessie en les van Murthel Groenhart, Nederlands kampioen Boksen.

PS dit was ook wel heel tof om te zien, ik hang gewoon in de Perry Sport winkels!

Diary week 24: Puma event en Amsterdam open air!

Na een flinke sparsessie en een bezweet hoofd, mochten Lienke en ik als eerste in de ring. Helaas was Lienke ietsje, maar dan ook ietsjeeeee beter haha. En heeft zij de wedstrijd gewonnen. Ik heb nu pas 2 keer in mijn leven gebokst, maar ik vind het wel steeds leuker. Echt super gaaf om bij het event te mogen zijn en leuke meiden te ontmoeten. En klein detail, Lienke moest op haar tenen staan om deze gave foto te maken, haha! Zo leuk!

Diary week 24: Puma event en Amsterdam open air!

 

En na dit toffe event, mochten we gelijk door naar Amsterdam Open Air. Jammer genoeg waren er wat problemen waardoor wij vanaf de zij-ingang naar de hoofdingang moesten lopen en vervolgens pas half 5 binnen waren. Ik heb zondag weer competitie en het PUMA event heeft mij ook aardig gesloopt, dus het was ook wel met een reden dat het een beetje een kort bezoekje aan Open Air werd, maar ik heb het wel heel erg naar mijn zin gehad. Super leuk om weer bekende tegen te komen en een lekker dansje te doen! Het is trouwens deze outfit geworden!

Diary week 24: Puma event en Amsterdam open air!

Om 11 uur was ik weer thuis van een super mooie dag. Snel naar bed, want zondag is de laatste competitiedag! Ik zal jullie volgende week laten weten wat het is geworden.

Diary week 24: Puma event en Amsterdam open air!