Vanwege het heerlijke weer en drukke weekenden heb ik 2 blogs samengevoegd! Let’s read on. Diary week 24 & 25: Doom weer terug en Herrie op de prairie

Diary week 24 & 25: Doom weer terug en Herrie op de prairie

De weken voor de vakantie zijn altijd nog wat chaotisch en brengen veel stress en drukte met zich mee. Ik merk dat ik toe ben aan vakantie. Vorige week heb ik samen met Babette nieuwe campagnes geshoot in Den Haag, voor onder andere Stronger en Icaniwill. We spreken altijd eens in de zoveel tijd af om weer nieuwe campagnes te shooten zodat we allebei weer even vooruit kunnen met de foto’s! Dat vind ik ook echt het leukste om te doen, lekker een middagje foto’s maken!

Diary week 24 & 25: Doom weer terug en Herrie op de prairie

Uiteten met werk!

Na werkoverleg zijn we vorige week vrijdag lekker uiteten geweest bij Yasutin in ‘s Gravenzande! Ik heb heerlijk gegeten en het was weer gezellig!

Diary week 24 & 25: Doom weer terug en Herrie op de prairie

Ouderwets stapavondje met Lianda

Zaterdag zijn Lianda en ik weer ouderwets wezen stappen in Rotterdam. Vroeger gingen we bijna elke donderdag en zaterdag samen stappen en we wilde dit nog eens overdoen! Het was zeker een geslaagd avondje!

Diary week 24 & 25: Doom weer terug en Herrie op de prairie

Doom weer terug in Nederland!

Na 2 jaar is mijn tweelingzus eindelijk weer terug in Nederland, whoehoeee! Ze heeft ons vorig jaar in september opgezocht en ik haar in november nog eens in Bali, maar nu is ze dan eindelijk weer terug in Nederland. Ze is natuurlijk gelijk meegegaan naar een feestje, om haar terugkomst te vieren!

Diary week 24 & 25: Doom weer terug en Herrie op de prairie

Herrie op de Prairie

Zaterdag hebben we weer een super feestje gehad in het Westland; Herrie op de Prairie. Dit was ook weer ouderwets gezellig, omdat het heel het Westland aanwezig is! Mijn weekendje kan ik weer goed afsluiten, en woensdag ga ik dan eindelijk lekker op vakantie naar Mexico!

Diary week 24 & 25: Doom weer terug en Herrie op de prairie

Nieuwe poef van Sofacompany

Het interieur is bijna af! We hebben er nog een mooie poef aan toegevoegd van Sofacompany waar ik heel blij mee ben! Hij past er echt perfect bij.

Diary week 24 & 25: Doom weer terug en Herrie op de prairie

Nieuwe tas van Kipling

Afgelopen week heb ik weer een nieuwe tas ontvangen van Kipling! Deze tas gebruik ik nu als sporttas en is echt ideaal! weer helemaal blij mee!

Diary week 24 & 25: Doom weer terug en Herrie op de prairie