Zo wat een korte week, elke dag dacht ik dat het een andere dag was. Wel lekker zo een maandag vrij en een korte week! Deze week was het eindelijk zo ver, ik laat vet bevriezen, whaa spannend! Let’s read on. Diary week 23: Vet laten bevriezen, nieuwe nagels & flyeren!

Diary week 23: Vet laten bevriezen, nieuwe nagels & flyeren!

Je zal waarschijnlijk wel denken, huh wat is dit nou? Ga je vet laten bevriezen? Waarom? Dat heb je niet nodig. Maar toch, dit is ook voor mij een dingetje. Jullie weten dat ik 11 kilo ben afgevallen en nu weer bijna hetzelfde weeg (met veel meer spier en bijna hetzelfde vetpercentage als 11 kilo lichter), maar toch is het iets waar ik alsmaar over val, die randjes op je buik die maar niet weggaan, ook niet als je 56 kilo weegt, want ja dat heb ik ook mogen ervaren.

Waar komt dit door?

Als je altijd al slank bent geweest, zal je ook niet veel vet aanmaken of vetcellen bevatten. De kans dat je dik gaat worden is klein. Als je al een keer wat zwaarder bent geweest, bezit je lichaam nog steeds die vetcellen, alleen zijn ze gekrompen. Dit zorgt ervoor dat je er wel dunner uitziet, lichter weegt en minder vetpercentage hebt, maar toch heb je nog dezelfde hoeveelheid vetcellen. Aan de hand van Coolsculpting ga ik dit aanpakken. De vetcellen bevriezen en gaan als het ware kapot, waardoor het lichaam dit aanziet als bacteriën, langzaam afvoert en via je plas het lichaam verlaat.

Ik zal een gehele blog wijden aan mijn ervaring en natuurlijk na een tijdje over de resultaten, want deze zijn pas zichtbaar na 3 weken en optimaal op 12 weken. Dus nog even geduld!

Diary week 23: Vet laten bevriezen, nieuwe nagels & flyeren!

Nieuwe nagels

Ik heb nu ongeveer al 3 jaar gellac nagels en ik ben er nog steeds super blij mee. Je hebt geen omkijken meer naar je nagels en het ziet er altijd verzorgd uit. Ik laat altijd mijn nagels in een punt vijlen, omdat mijn nagels heel snel groeien en daardoor een slankere vorm aanhouden. Ik zag op Instagram veel foto’s voorbij komen met meiden die hun nagels wat meer vierkant lieten vijlen. Dit heb ik nu voor het eerst ook eens geprobeerd en ik ben erg blij met het resultaat. Ik laat mijn nagels tegenwoordig doen bi Renate van La Reve Chique, de moeite waard om een kijkje te nemen. Ze zit in Honselersdijk dus lekker dichtbij voor mijn Westlandse lezers!

Diary week 23: Vet laten bevriezen, nieuwe nagels & flyeren!

Sportkleding van My Protein

Sinds een tijdje draag ik meer sportkleding van het merk My Protein en ik ben er erg over te spreken. Af en toe is het nog even goed kijken welke maat bij je past, maar de kwaliteit is echt super goed. Ik ben erg tevreden met de kleding en heb deze week weer een nieuw pakketje mogen ontvangen. Met de code DAPHNEKLEDING krijg je 40% korting op de kleding van My Protein, dan is de top nog maar 19 euro en de broek 28!

Diary week 23: Vet laten bevriezen, nieuwe nagels & flyeren!

Telefoon hoesjes en powerbank!

Richmond & Finch is mijn favoriete merk voor telefoonhoesjes, omdat ze precies goed om je mobiel heen gaan waardoor hij met 360 graden beschermd is. Als hij dan plat op de grond valt, is hij nog steeds beschermd, ideaal voor mij natuurlijk haha.

Diary week 23: Vet laten bevriezen, nieuwe nagels & flyeren!

Flyeren voor werk

Vrijdag ben ik samen met Glenn gaan flyeren voor Bodytec Studio in Naaldwijk. Er was een Food truck festival en dat ws voor ons het juiste moment om mensen te benaderen voor een fitte zomer! Heb je interesse in Bodytec ? Probeer eens een gratis proefles!

Dagje shoppen!

Jeeh finally, ik ga weer een heerlijk dagje shoppen met Ier, even shoppen voor Amsterdam open Air en voor de vakantie. Eerst de ochtend sportief beginnen met een workout en een tennistraining bij Marco. Daarna de hele dag gewinkeld, wat nog steeds te kort was haha. Snel door naar de bbq bij Anneke en daarna nog een kijkje genomen bij de voetbal in Monster. De avond hebben we lekker buiten afgesloten bij vrienden van Michael, wat een heerlijk weertje zeg!

Diary week 23: Vet laten bevriezen, nieuwe nagels & flyeren!

Zondag staat er weer een nieuwe competitiedag op de planning. Ik ben erg benieuwd wat het gaat worden. Het gaat er nu nog om spannen, alle teams staan namelijk maar een paar punten van elkaar verwijderd, dus we moeten ons best doen!

Diary week 23: Vet laten bevriezen, nieuwe nagels & flyeren!

 

 

 

Diary week 23: Vet laten bevriezen, nieuwe nagels & flyeren!