Ja de nieuwe week is weer in volle gang en dan is het tijd voor een nieuwe blog. De Diary blogs worden goed gelezen dus we gaan er maar vrolijk mee door! Let’s read on. Diary week 22: Healthy Mindset, Nog lekkerder slapen & Campagne in Westland?!

Diary week 22: Healthy Mindset, Nog lekkerder slapen & Campagne in Westland?!

Zo deze week vliegt voorbij. Natuurlijk ben ik vorige week geëindigd met het niet laten weten van de uitslagen van de tennis. Simpelweg omdat de blog altijd op die dag online komt en ik waarschijnlijk op dat moment op de tennisbaan sta haha. Nou afgelopen week was qua uitslag niet heel succesvol, 4-2 verloren, maar ik heb wel samen met Danicia de damesdubbel gewonnen van 2 3tjes dus mijn weekend had een top einde.

Stagiaire op werk!

Jeeeh finally, Romee loopt stage op mijn werk. Ik ken Romee al van vroeger van de tennis, dus het is natuurlijk super gezellig dat zij nu 4 weken meeloopt. En ik kan altijd een helpende hand gebruiken, dus dit gaan 4 top weken worden.

Maandag, dinsdag en woensdag zijn voorbij gevlogen en met al het sporten erbij heb ik woensdagavond toch even besloten om rustig aan te doen. Ik tennis momenteel 4 keer in de week en ik fitness 4 keer, dus 8 keer sporten hakt er toch wel in. Even rust is ook belangrijk.

Lekker ontspannen slapen

Zoals je in mijn vorige blog wel hebt kunnen zien, kan ik finally heerlijk ontspannend slapen met een nieuwe topper, dekbed en kussens van Emma. Ik was laatst met Michael een nachtje weg en toen hadden we zo een heerlijk dons dekbed dat ik er zelf graag een wilde. Van Emma matras hebben wij nu een heerlijke nieuwe topper , kussens en dekbed gekregen, ik kan niet wachten om weer mijn lekkere bed in te gaan.

Diary week 22: Healthy Mindset, Nog lekkerder slapen & Campagne in Westland?!

Campagne in Westland?

Ik heb contact met Juwelier Zwinkels in Naaldwijk om een toffe samenwerking te doen waar mijn volgers heel blij van worden, ik mag namelijk een super leuk Elements armbandje weggeven. Hoe en wat is het nog een verassing, maar houd mijn Instagram in de gaten voor de te leuke win-actie! Toch fijn als je zelfs samenwerkingen in Westland hebt, leuk om lekker met mensen en bedrijven in de buurt te werken.

Nieuwe tas en wenkbrauwen verzorgen

Jeeh donderdag is weer zo een leuke dag. Vanochtend had ik een heerlijke Dr Hauschka behandeling van maar liefst 2 uur! Wat een ontspanning. Na deze behandeling heb ik nog een super leuke goodiebag meegekregen met allemaal make-up producten, echt zo lief!

Daarnaast heb ik de producten van the Brow Spot uitgetest. Een tijd geleden heb ik mijn wenkbrauwen permanent laten make-uppen en natuurlijk hoef je dan veel minder aan je wenkbrauwen te doen, maar een kleine verzorging is altijd goed. Daar helpen de producten van the Brow Spot perfect bij.

Diary week 22: Healthy Mindset, Nog lekkerder slapen & Campagne in Westland?!

In de middag kwam ik weer thuis en stond er een leuk pakketje op mij te wachten! Een nieuwe tas van Smaak Amsterdam! Echt een prachtige kleur en model zeg, super blij mee!

Diary week 22: Healthy Mindset, Nog lekkerder slapen & Campagne in Westland?!

Update nieuw voedingsschema

Ik ben nu 3 weken bezig met het nieuwe schema waarbij ik weer minder calorieën binnen krijg. Hiervoor heb ik een opbouw gedaan van 1900 naar 2250 om mijn lichaam weer even te prikkelen met meer calorieën. Nu ben ik bezig met de afbouw fase en ik zie in de spiegel wel dat ik wat slanker word, maar de weegschaal geeft niet echt een verschil aan. Volgende week heb ik weer een weging en ben ik benieuwd naar mijn vetpercentage en omtrekwaardes, misschien zit hier wat meer verschil in.

Weekend planning

Natuurlijk veranderd dit weer elke dag, maar nu staat er vrijdagavond een gezellig bezoekje aan de bios op de planning. 1 dag in de week moeten Michael en ik wat meer eten en dat halen we vrijdag uit een lekkere bak popcorn! Daar kijk ik nu al naar uit. Zaterdag gaan we al vroeg weg, want we gaan varen met Michael zijn vrienden. Ik weet nog niet echt hoe ik dat met sporten ga doen, maar dat zie ik dan wel weer haha! Zondag en maandag hebben we nog niet echt een invulling, dat zal ik wel in de volgende blog melden! Alvast een fijn lang weekend en ik hoor graag wat je vind van mijn blogs!

Diary week 22: Healthy Mindset, Nog lekkerder slapen & Campagne in Westland?!

 

 

 

 

Diary week 22: Healthy Mindset, Nog lekkerder slapen & Campagne in Westland?!