Zoveel leuke festivals op de planning, dat deze blog volledig gewijd is aan deze gave feesten! Afgelopen week ben ik naar Amsterdam Open Air gewest en deze week staat 7th Sunday op de planning! Let’s read on. Diary week 22 & 23: Amsterdam Open Air & 7th Sunday

Diary week 22 & 23: Amsterdam Open Air & 7th Sunday

De weken zijn voorbij gevlogen en daarom heb ik de 2 weken even samengevoegd in 1 blog. Vorige week ben ik een heel weekend naar Amsterdam Open Air geweest en dit was zo geweldig. Ik ging samen met Isa, Naomi, Malu en Gaby en daarnaast waren we nog met een gehele groep van 30 man. We sliepen in het hotel naast Open Air, wat echt ideaal was. Het was maar 5 minuten lopen van het festival, echt perfect!

Strandopening Hoek van Holland

Ik had een druk weekend voor de boeg en die begon eigenlijk donderdag al, met de strandopening! Ik ben eerst bij Zeebries geweest, daarna Royal en toen weer Zeebries! Ik vond bij Royal de muziek erg leuk en bij Zeebries kwamen we natuurlijk super veel bekende tegen, ook weer heel leuk! En gelukkig hadden we mooi weer!

Diary week 22 & 23: Amsterdam Open Air & 7th Sunday

Welke outfits?

Natuurlijk is het een hele happening dat Open Air en is het leuk om alvast na te denken over de outfits. Mijn eerste outfit was een setje van Moostwanted en de tweede outfit was een look van Boohoo. Het was zondag 30 graden, dus het werd geen uitgebreide outfit met veel poespas, gewoon lekker voor de warmte!

Lunch bij Teds Den Haag

As you can see, ben ik helemaal weg van het lekkere eten bij Teds in Den Haag en kom ik hier regelmatig. Vorige keer heb ik een heerlijke tosti gegeten en nu gaan we voor de gezonde salade!

Diary week 22 & 23: Amsterdam Open Air & 7th Sunday

Carmen Event

Donderdag werk ik in de ochtend bij Heavents voor Heaven Outdoor en in de middag staat er weer een leuk event op de planning van Carmen. Ik ga samen met Daisy naar Amsterdam voor het event, ben erg benieuwd!

Tafel binnen van HACO

Michael en ik hebben onze meubels van HACO Wonen & Slapen en afgelopen week kwam de tafel binnen! De stoelen hadden we al en de bank ook, en nu kunnen we ook lekker aan onze tafel zitten! Hij is echt prachtig geworden!

Diary week 22 & 23: Amsterdam Open Air & 7th Sunday

7th Sunday met An

Zondag is het zover; 7th Sunday! Ik ga samen met Anne naar dit toffe feestje, heel leuk! We zijn hier op uitnodiging en er staat ook nog is een fotograaf op ons te wachten om mooie content te schieten, heel gaaf natuurijk. Hopen op lekker weer.

Hello fresh voor een half jaar

We hebben nu al bijna een half jaar gebruik gemaakt van Hello Fresh en dit is zo ideaal. Elke week krijgen we 3 maaltijden die je de week ervoor mag uitkiezen. We kiezen steeds wat gevarieerde maaltijden die je zelf niet zo snel zou maken. Er is genoeg keuze uit vegetarisch, vis en vlees of gewoon een lekker soepje. Michael en ik zijn er helemaal weg van en vinden het ideaal om 3 maaltijden per week al in huis te hebben.

Diary week 22 & 23: Amsterdam Open Air & 7th Sunday