De zomermaanden schieten voorbij, het is alweer bijna juni! Deze week ben ik bij het event van Riverdale geweest, heb ik geluncht bij TEDS in Den Haag en hebben we vakantie geboekt naar Mexico! Let’s read on. Diary week 21: Lunch bij TEDS & event Riverdale

Diary week 21: Lunch bij TEDS & event Riverdale

Afgelopen donderdag ben ik samen met Daisy naar het pers-event van Riverdale geweest. We hebben samen met andere bloggers de nieuwe collectie bekeken, heerlijk geluncht en een leuke presentatie gehad over het merk Riverdale. Na het event hebben we nog een super leuke goodiebag ontvangen met onder andere een prachtige poef! Echt een leuke dag.

Vakantie naar Mexico

Michael en ik hebben vakantie geboekt naar Mexico! Ik ben in lange tijd niet bij een reisbureau geweest, maar omdat we een tegoedbon hadden van D-reizen moesten we de vakantie bij een reisbureau boeken, ook wel is leuk haha!

Café in the City!

Vrijdag stond er weer een heeeerlijk diner bij Café in the City op de planning. Lekker met open dak naar Rotterdam, wat een weertje!

Lunch bij TEDS Den Haag

Zaterdag ben ik samen met Lianda bij TEDS in Den Haag geweest voor een heerlijke lunch. Deze keer hebben we gekozen voor een lekker Chunky salade met kip en als toetje natuurlijk de pancakes met banaan, zo lekker!!!

Uiteten bij Steam

Voor de verjaardag van Anneke (vriendin van Michael’s vader) hebben we bij STeam in Scheveningen gegeten. Het was een verassing dus super leuk om haar reactie te zien. Daarna zijn Michael en ik weer doorgegaan naar de BBQ van de vriendengroep, een gezellige zaterdag!

Drukke zondag

Om de kater eruit te zweten ben ik zondagochtend nog even wezen sporten. Daarna nog wat foto’s maken voor een campagne, boodschappen doen, auto laten maken, blogs schrijven, opruimen, oftewel een drukke planning!

Fijn weekend!

Diary week 21: Lunch bij TEDS & event Riverdale