Wat een heerlijke week was dit zeg, zo lekker weer! Daarnaast hard getraind en Hemelvaartsdag op het strand gevierd. Let’s read on. Diary week 21: Bbq, strandopening en naar Utrecht 

Diary week 21: Bbq, strandopening en naar Utrecht

Afgelopen zondag was een lange competitie dag. Na 3 uur op de baan te staan voor mijn single, heb ik helaas toch verloren. De dubbel ging ook niet heel soepel dus helaas 4-2 in totaal verloren. Het was wel echt heerlijk tennisweer, dus dat maakte het nog een beetje goed. 9 uur verzamelen en 9 uur ‘s avonds thuis, dus mijn zondag was voorbij haha.

Nieuwe week!

Ahh maandag was het weer zo warm, heerlijk. Jammer genoeg stond er een lange werkdag op de planning. Daarna heb ik wel een rustdag ingepland, die tennis hakte erin. 2000 calorieën verbrand op 1 dag, vreet natuurlijk energie. Dus na het werk nog lekker op het terras gezeten bij vrienden van Michael en ‘s avonds langs Den en Ash geweest om weer even het huisje te kijken. Dinsdag was weer een opeenvolgende dag met heerlijk weer. Gelijk uit werk ben ik naar de sportschool gegaan om te trainen. Hebben jullie dat trouwens ook gemerkt met het warme weer dat je echt veel vocht vasthoudt? Of het ligt aan mij haha. Na het sporten, thuis even eten en door naar de tennis. Het was heerlijk tennisweer, dus nog goed kunnen genieten van de zomerdag.

Diary week 21: Bbq, strandopening en naar Utrecht

Lange werkweek

Woensdag staat er ook een lange dag op de planning. Het is nog steeds rustig op werk, door de mei-vakantie. Die mag nu wel voorbij zijn haha. Na het werk ben ik weer naar de sportschool geweest en daarna hebben we bij Michael zijn vrienden ge-bbq’d met alle vriendinnen. Super gezellig natuurlijk. Jammer genoeg kon ik het niet te laat maken, donderdag stond er weer een ochtendje werken op de planning. Omdat het natuurlijk Hemelvaartsdag is, zijn Jill en ik maar om 7 uur gaan sporten, omdat de sportschool na mijn werk gesloten is. Wel lekker hoor, een beetje vroeg in de sportschool. Nog even een ochtendje werken en op naar de strandopening. Helaas is het niet zo mooi weer als de afgelopen dagen, maar wel heel gezellig.

Middagje naar Utrecht

Omdat ik deze middag graag vrij wilde hebben, heb ik de dag opgesplitst in donderdagochtend en vrijdagochtend werken. Nu dus nog een ochtendje werken en daarna met Michael naar Utrecht. ‘S middags staat er een foto-shoot van Puma op de planning voor de nieuwe campagne. Echt gezellig met de meiden en om Cynthia weer te zien! Daarna nog lekker genieten van de stad en uiteten in Utrecht.

Weekend planning?

In de ochtend staat er weer een tennistraining op de planning en daarna ga ik door naar de sportschool. In de middag was het heerlijk weer, dus ben ik nog lekker naar het strand geweest met Ier. Eerdt wat foto’s maken en daarna nog genieten van het mooie weer. In de avond heb ik heerlijk gegeten bij mijn moeder en het songfestival gekeken.

Mothersday!

Deze blog is natuurlijk wat later gepland haha, omdat dit een verassing moet zijn. Deze prachtige bloemen van Grace Flowerbox ga ik aan mijn mams geven. Ze blijven 3 jaar goed en hebben geen water nodig. Ideaal natuurlijk. I hope you like it mom!

Competitie dag 5!

Het is alweer competitiedag 5. We staan nu 2e, maar helaas zijn we aankomende week maar met 3 mensen dus dat is zonde. Ik laat jullie volgende week weten wat de stand is geworden!

Diary week 21: Bbq, strandopening en naar Utrecht

 

Vorige Diary lezen:

Diary week 20

Diary week 19

 

Wat een heerlijke week was dit zeg, zo lekker weer! Daarnaast hard getraind en Hemelvaartsdag op het strand gevierd.

 

 

 

 

Diary week 21: Bbq, strandopening en naar Utrecht