Wat een leuke week, vrijdag ben ik met mijn broer Tim naar Patrick Laureij geweest en zaterdag zijn we het festivalseizoen gestart bij Soenda! Let’s read on Diary week 20: Soenda Festival & naar Patrick Laureij

Diary week 20: Soenda Festival & naar Patrick Laureij

Na het weekend zijn we de week weer goed begonnen bij JPT. Ik heb echt het gevoel dat ik eindelijk weer wat meer rust in mijn hoofd krijg. Zeker nadat ik vorige week bij Melissa ben geweest. (dit kan je lezen in mijn vorige blog). Na het werken ben ik nog naar de sportschool geweest en daarna heb ik een heerlijk avondje op de bank gezeten. Zondagavond kwam Lianda gezellig langs om samen te koken en om mijn huisje te bewonderen, was ook weer heel gezellig!

Nieuwe lampen!

Dinsdag is Geert langs geweest met mam om te komen eten en om de keukenlamp op te hangen. Het duurde even (lees: 2 maanden op de grond gestaan) maar nu hangt hij eindelijk! En het is zo mooi geworden!

Diary week 20: Soenda Festival & naar Patrick Laureij

Nieuwe stoelen bij HACO!

We hebben er op moeten wachten, maar de stoelen zijn finally binnen! en wat zijn ze mooi geworden. Ik kan niet wachten tot de tafel er staat en dan is echt bijna alles af. De stoelen, tafel en bank komen allemaal bij HACO vandaan.

Diary week 20: Soenda Festival & naar Patrick Laureij

Naar Patrik Laureij met Tim

Ik had samen met Tim een gezellige zus/broer avondje ingepland. We zijn vrijdagavond naar de Cabaret voorstelling van Patrick Laureij geweest en we hebben zooooo gelachen, het was echt super leuk. Echt gezellig om eens wat met Tim te gaan doen.

Diary week 20: Soenda Festival & naar Patrick Laureij

Soenda Festival

Zaterdag staat er een leuk feestje op de planning, we gaan naar Soenda Festival. Ik ga samen met Ashley, Daisy en Kate. Er staat goed weer op de planning dus ik kan niet wachten!