Weer een nieuwe week vol met leuke nieuwtjes en dingen doen! Deze week heb ik goed nieuws gekregen van campagnes en heb ik eindelijk mijn nagels weer laten doen, whoehoeeee. Nou ik hou je op de hoogte van mijn week! Let’s read on. Diary week 20: Nagels laten doen, Intake bij de Coolsculpting en nieuwe campagnes! 

Diary week 20: Nagels laten doen, Intake bij de Coolsculpting en nieuwe campagnes!

De week is alweer in volle gang, maar natuurlijk houd ik jullie onder andere via deze weg op de hoogte van mijn weekje. Ik krijg soms de vraag waarom ik de Diary ben begonnen en hoe ik bij dat idee ben gekomen. Puur omdat ik het leuk vind om jullie op de hoogte te houden van wat ik doe en zeker voor mijzelf dat ik dit over een aantal jaren kan teruglezen. Het is eigenlijk een soort dagboek maar dan openbaar, haha. Daarnaast hoor ik veel positieve reacties over deze blog, dus gaan we lekker door! En het is trouwens ook een soort vlog idee, maar dan via het schrijven op mijn blog.

Zo een leuke campagne

Zoals jullie wellicht hebben gezien, had ik een tijdje geleden een campagne met Puma. In Amsterdam hadden we een tof event waarbij we training kregen van Olivia van Popup_fitness en K1 kampioen Murthel Groenhart

Dit event was met ongeveer 40 influencers, echt groot opgezet! En nu kreeg ik van de week een mailtje of ik het volgende event er ook bij wilde zijn, en dit was maar met 8 influencers. Dus natuurlijk super tof dat ik daar voor werd gevraagd. Zo een zin in!

Diary week 20: Nagels laten doen, Intake bij de Coolsculpting en nieuwe campagnes!

Tennis en rustig op werk

Het is natuurlijk mei vakantie, dus dat zorgt ervoor dat het super rustig is op mijn werk. Niet qua dingen doen, maar de hoeveelheid mensen die rondlopen. Wel lekker, want dan kan je goed doorwerken. Fijne werkdagen zijn dit haha. Heel de maandag en dinsdagochtend heeft het geregend, en vroeg in de avond ging het zonnetje schijnen, dus een heerlijke tennisavond natuurlijk. Weer klaarstomen voor de competitie op zondag.

Diary week 20: Nagels laten doen, Intake bij de Coolsculpting en nieuwe campagnes!

Finally new nails!

Voor mijn vakantie heb ik mijn nagels laten doen en tijdens de vakantie groeien deze natuurlijk super hard. Nu, alweer 2 weken na mijn vakantie, waren ze echt ten einde haha. Dus finally, heb ik woensdagavond mijn nagels laten doen bij Renate, oftewel La Reve Chique.

Diary week 20: Nagels laten doen, Intake bij de Coolsculpting en nieuwe campagnes!

 

Vet laten bevriezen?

Jeeh spannend, ik heb vandaag een afspraak bij Cool Sculpting Centers in Den Haag. Hier gaan ze je vetten bevriezen. Ik ben echt heel benieuwd hoe dat allemaal in zijn werk gaat, dus spannend! Ik weet wel dat je lichaam altijd al je vetcellen behoudt, ook als je bijvoorbeeld afvalt. En met vet bevriezen, verlaten de vetcellen echt je lichaam via je blaas. Dus zo gaat dat in zijn werk. Ik heb zo dan eerst een intake en daarna gaan we een afspraak maken.

De uitleg van Cool sculpting is: Bij de Coolsculpting behandeling maken we gebruik van gecertificeerde apparatuur. Tijdens de behandeling wordt de applicator op de huid geplaatst. Deze is aangepast op het te behandelen gebied, waardoor heel gericht wordt gewerkt. Vervolgens worden de huid en het onderliggende vetweefsel vacuüm gezogen tussen de koelplaten en begint het koelen.

Lunch met Babette

Na de coolsculpting heb ik nog lekker geluncht met Babette in Den Haag en hebben we nog wat foto’s gemaakt voor Instagram. Wel echt leuk als je allebei bezig bent met Instagram en elkaar hier bij kan helpen.

Diary week 20: Nagels laten doen, Intake bij de Coolsculpting en nieuwe campagnes!

Michael 4 dagen missen

Ja nadat ik 2 weken weg ben geweest naar Australië, gaat Michael mij nu ook even 4 dagen verlaten haha. Als verassing voor een vrijgezellenfeestje gaan ze een weekend naar Oekraïne, echt super leuk. Dat betekent wel 4 dagen alleen voor mij, maar dat is natuurlijk prima te doen. Ik heb mijn dagen al redelijk vol gepland. Vrijdag een werkdagje, daarna is Ier nog gezellig langsgekomen en ‘s avonds met Anne meeten, zaterdag vroeg tennissen met Marco en gelijk door naar de sportschool. Daarna meeten met Manja. In de avond heb ik nog lekker gegeten bij mijn mams en zondag staat er weer een nieuwe competitie dag op de planning. Zo benieuwd. Keep you posted.

Vorige blogs:

Diary week 19

Diary week 18

Diary week 20: Nagels laten doen, Intake bij de Coolsculpting en nieuwe campagnes!

 

 

 

 

 

Diary week 20: Nagels laten doen, Intake bij de Coolsculpting en nieuwe campagnes!