Ahh deze week wordt zo leuk, veel afspraken staan, leuke samenwerkingen en naar de Lion King! Let’s read on. Diary week 2: Nieuwe keuken, Afspraak Sizero en naar de Lion King!

Diary week 2: Nieuwe keuken, Afspraak Sizero en naar de Lion King!

Het is eindelijk zover, Michael en ik hebben een nieuwe keuken uitgezocht. Zoals jullie weten zijn we al lange tijd aan het zoeken en is het nu toch echt gelukt. De muur tussen de keuken en de woonkamer gaat eruit en er komt een mooi kookeiland. Helaas kan ik niet echt een foto laten zien omdat er geen 3d tekening was gemaakt, maar het wordt ongeveer zo.

Diary week 2: Nieuwe keuken, Afspraak Sizero en naar de Lion King!

4 jaar met Michael

Alweer 4 jaar, de tijd gaat zo snel! Om het te vieren gaan we zondag naar de Lion King en we hebben elkaar al goed verwend met Kerst en een nieuwe keuken haha!

Diary week 2: Nieuwe keuken, Afspraak Sizero en naar de Lion King!

Afspraak Sizero

Donderdag staat er een afspraak met Sizero op de planning. Ik ben gevraagd om eens langs te komen voor een behandeling en ik sta altijd overal voor open om het uit te proberen. Zo kan ik ook eerlijk zeggen of het werkt bij mij en wat de voordelen of nadelen ervan zijn. Ik ben erg benieuwd en laat het jullie zeker weten.

Stappen in Rotterdam

Vrijdag zijn we spontaan uit geweest in Rotterdam, wat een gezellige avond. Zaterdagochtend zijn we vroeg gaan kijken voor vloeren en we waren het al snel eens wat het zou worden. Daarna ben ik doorgegaan naar Ier om weer foto’s te maken voor Instagram en nog even lekker te lunchen in Den Haag. Daarna heb ik eindelijk weer een gezellige avond ingepland met An! Zulke dagen vind ik heerlijk!

Naar de Lion King!

Whaaa zo leuk, we gaan zondag naar de Lion King! Mijn vader had kaartjes gewonnen maar die is nog op vakantie dus mochten wij gaan, echt zo leuk. En ik ben er dus nog nooit geweest, terwijl het al jaar en dag te zien is haha, heel erg. Maar ik ben erg benieuwd en kijk er naar uit!

Weer fanatiek sporten

Vanaf januari ben ik echt weer fanatiek aan het sporten en goed op mijn eten aan het letten, net als de rest van Nederland haha. De laatste 2 weken van December moest ik weer op behoud eten omdat er eigenlijk niks meer af ging. Dat was natuurlijk helemaal niet erg haha. Maar nu gaan we er weer tegenaan!

Diary week 2: Nieuwe keuken, 4 jaar met Michael, Afspraak Sizero en naar de Lion King!