Diary week 1 is vorige week online gegaan en deze week gaan we verder met Diary week 2: Kerst en weekend weg! Kerst is geweest, de laatste week voor mijn nieuwe baan en een weekendje weg tijdens nieuwjaar! Let’s read on

Diary week 2: Kerst en weekend weg!

De week is in volle gang en Kerst is dit jaar alweer voorbij gevlogen. Aan de hand van de Diary houd ik je elke week op de hoogte van mijn weekplanning en leuke events/dagen. Week 1 staat al online!

Maandag startten we iets later met de dag, omdat we nog even moesten bijkomen van kerstavond. Vandaag hebben we gezellig samen Kerst gevierd met een heerlijk ontbijtje (Lees; croissants en pistolets met Nutella :) ). Daarna nog wat blogs geschreven en in de avond heerlijk gegeten bij Binnen in Scheveningen met de schoonfamilie, en de avond afgesloten met de bioscoop. De film Jumanji is aan te raden!

Christmas Day 2

Op Tweede Kerstdag zijn we begonnen met een sportieve ochtend! Jaja, ook op deze dag staan we gewoon in de sportschool. Na het harde trainen, zijn we natuurlijk wel gestart met een heerlijke brunch. Tweede Kerstdag vierden wij bij mijn moeder. Eerst gezellig cadeaus uitpakken en daarna uiteten bij 2 Seasons Beach.

Diary week 2: Kerst en weekend weg!

Kerst is voorbij gevlogen, we hebben elke dag volledig gevierd en nu zijn we even toe aan wat rust! Vanaf donderdagavond ben ik eigenlijk al niet meer thuis geweest, dus samen met mijn vriend hebben we woensdag even lekker ontspannen. Natuurlijk wel naar de sportschool geweest, boodschappen gedaan en wat blogs geschreven. Ook heb ik in de ochtend genoten van een heerlijke huidbehandeling bij Hot Yoga en Beauty Studio in Monster. Zeker met dit weer is het aan te raden om af en toe een huidbehandeling te laten doen, om geen droge en vale huid te krijgen.

Diary week 2: Kerst en weekend weg!

Ik heb afgelopen week deze prachtige flowerbox gekregen van Grace Flowerbox. Echt prachtig en het grote voordeel, je hoeft hem geen water te geven en hij blijft 3 jaar lang goed! Echt ideaal!

Donderdag start ik met een verse thee en weer een lekker ouderwets ontbijtje met havermout. Weer even back on track, gezond en normaal eten. Ook tussen Kerst en Oud en Nieuw moet je gewoon op je eten letten en voldoende sporten. Daarna eindelijk weer eens heerlijk legday gehad en nog steeds zo een spierpijn!

Diary week 2: Kerst en weekend weg!

Vrijdag heb ik even wat uitgeslapen en heb ik geluncht met Lianda bij Bleyenberg in Den Haag. Echt een leuk tentje.

Diary week 2: Kerst en weekend weg!

Vanaf zaterdag zijn we een weekendje weg met de schoonfamilie bij het Hof van Saksen! Een gezellige manier om het eindejaar af te sluiten en het nieuwe jaar te beginnen. Zaterdag hebben we gezellig met zijn allen gezwommen en gedinerd. Zondag eindigen we de dag met een feestje en starten wij het jaar 2018 goed!

Diary week 2: Kerst en weekend weg!

Alvast een gelukkig nieuwjaar allemaal! Ik ben super trots op wat ik het afgelopen jaar heb bereikt en dit heb ik allemaal aan jou te danken! Bedankt voor het vertrouwen en het lezen van mijn blogs/ volgens op social media! Ik hoop nog veel van je te horen als trouwe volger en het jaar 2018 zal nog mooier worden 💗

Diary week 2: Kerst en weekend weg!