Whaa spannend, weging na mijn vakantie. En natuurlijk lekker lang weekend door Kingsday! Let’s read on! Diary week 19: Wenkbrauwen laten doen, kingsday, weging en lang weekend!

Diary week 19: Wenkbrauwen laten doen, kingsday, weging en lang weekend!

De eerste normale werkweek is weer begonnen na mijn vakantie, en het is gelijk lekker druk. Weer veel taken die ik mag oppakken, dus we gaan weer door! Oja ik heb mijn diary van vorige week spannend afgesloten, zonder de uitslag van de competitie te vertellen. Zondag hebben wij ….. 5-1 gewonnen! whoehoee, het was mijn eerste competitiedag na de vakantie, hiervoor heeft het team al 1x met 4-2 gewonnen en 1x 3-3 gespeeld. Deze week dus een super overwinning van 5-1, waarbij ik gelukkig ook mijn single heb gewonnen. En wat een weer ook trouwens, het voelde echt minimaal als 30 graden, dus een lekker begin haha!

New week

Maandagavond heb ik met Jill gesport na mijn vakantie, weer gezellig. Ik merk trouwens wel echt nog veel van mijn jetlag. Ik word elke nacht echt vroeg wakker (rond 5 uur al) en ‘s avonds ben ik super snel weer moe. Hopen dat dit snel een keer overgaat.

You might like:

Diary week 18 weer terug in Nederland

Diary week 17 Tweede week Australië

Pakketjes binnen!

Zo leuk al die pakketjes! Ik word hier altijd zo blij van. Het is zelfs zo erg dat de postbezorger weet dat hij mijn pakketjes bij de deur kan zetten, omdat ik bijna nooit thuis ben als hij langs komt haha. Afgelopen week kwamen de volgende pakketjes binnen:

  1. Nieuwe schoenen van Van Dalen 

Echt leuk, ik mocht 2 paar schoenen uitzoeken van de nieuwe collectie van Van Dalen . Ik heb gekozen voor nieuwe witte sneakers en tiger loafers!

Diary week 19: Wenkbrauwen laten doen, kingsday, weging en lang weekend!

2. Grace Flowerbox en nieuwe outfit Chiquelle 

Jaa weer een mooie box van Grace Flowerbox! Ik heb al eerder een box ontvangen en deze zijn zo fijn, vanwege het feit dat hij 3 jaar lang goed blijft en je ook nog eens geen water hoeft te geven! Echt prachtig zijn ze. En tijdens mijn vakantie heb ik de outfit van Chiquelle ontvangen, een tof groen jack en een zwarte legging/broek die natuurlijk altijd overal handig bij is!

Diary week 19: Wenkbrauwen laten doen, kingsday, weging en lang weekend!

3. Be So Happy shakes en nieuwe look Boohoo

Altijd fijn om nieuwe shakes te proberen, en deze keer is het van Be So Happy. Ik vind het belangrijk om goede producten met de juiste ingrediënten binnen te krijgen. Nu probeer ik de shakes van Be So Happy en het bevalt prima! Daarnaast heb ik een tof pakket binnen van Boohoo, de trui past bij een broek en dan heb je een heel fijn chill pakje. Het pakket bestond uit de set, een zonnebril, zomers tijgerprint broekje en een lange flaired broek! Helemaal leuk!

Diary week 19: Wenkbrauwen laten doen, kingsday, weging en lang weekend!

Wenkbrauwen laten doen!

Dinsdag heb ik weer een bezoekje gebracht aan Cocon Cosmetics. Zoals jullie in mijn vorige blog hebben gelezen, heb ik 6 weken geleden mijn wenkbrauwen laten doen. Permanente make-up! Mijn ervaringen kun je lezen in deze blog. Nu was het tijd om het bij te laten werken, en wat ben ik er blij mee zeg. In bovenstaande foto kan je het wel een beetje zien, ze zijn weer iets donkerder. Dit neemt natuurlijk wel weer een beetje af over een weekje. Maar ik ben echt zo blij met het resultaat en het is zo handig! Ik hoef helemaal niks meer te doen aan mijn wenkbrauwen en ik zou het iedereen aanraden.

Weging bij Sam

Voor mijn vakantie was mijn vetpercentage goed gezakt dus ik was echt blij! Die 4 weken voor de vakantie heb ik mijn calorieën opgebouwd van 1900 naar 2250. Nu na mijn vakantie had ik een nieuwe weging om te kijken hoe ik ervoor sta. Mijn vetpercentage was 0,7% gestegen, dus het viel mee. Nu is het tijd voor iets nieuws. Ik krijg een nieuw schema waarbij de calorieën op ongeveer 1700 per dag zitten (6 dagen in de week) en 1 dag op 2200 waarbij ik 500 calorieën eigen inbreng heb, het liefst zo ongezond mogelijk :) haha.

Diary week 19: Wenkbrauwen laten doen, kingsday, weging en lang weekend!

Kingsday!

Jeeh gezellig, lekker vroeg weekend! Gisteren heb ik in de middag nog lekker gesport en getennist met Marco. Ik wilde nog wat doen met Kingsnight maar ik was zo moe en Michael ook, dus we hebben nog even samen gezellig een film gekeken om de dag erna fris en fruitig te beginnen. Een vroege ochtend samen naar de sportschool en klaarmaken voor Koningsdag. Ik ga vandaag naar Kralingse Bos met Isa en Naomi, gezellig!

Diary week 19: Wenkbrauwen laten doen, kingsday, weging en lang weekend!

Lang weekend ennnnnnn Best Package Everrrrrr

Lekker zeg, zo een lang weekend. Ik kon ook niet wachten tot het zaterdag werd, want vandaag komt er een leuk pakketje binnennnnnn. Ik heb namelijk een toffe samenwerking met The Next Closet en ik heb deze super mooie Louis Vuitton tas uitgezocht!! Echt zooo blij mee.

Diary week 19: Wenkbrauwen laten doen, kingsday, weging en lang weekend!

Heerlijk! Vandaag ben ik ook samen met Lianda en Iris naar de stad geweest, lekker lunchen en shoppen.

Diary week 19: Wenkbrauwen laten doen, kingsday, weging en lang weekend!

Vanavond zou ik met Michael naar de film gaan maar we waren allebei zo moe dat we thuis maar lekker film hebben gekeken. Zondag gaan we vroeg sporten en tennissen en daarna even langs wat woonmalls om inspiratie op te doen! Fijn weekend allemaal!

Diary week 19: Wenkbrauwen laten doen, kingsday, weging en lang weekend!

 

 

 

 

 

Diary week 19: Wenkbrauwen laten doen, kingsday, weging en lang weekend!