Wat een lekkere drukke week met veel gezellige dingen op de planning. Iets te vaak uit eten en lekker eten, maar daar gaan we vanaf nu weer even goed op letten. Let’s read on. Diary week 19: Indoor Skydiven en Uiteten

Diary week 19: Indoor Skydiven en Uiteten

Maandag zijn we goed begonnen met het inleveren van mijn examen voor Neuromarketing. Sinds ik begonnen ben met werken als marketeer doe ik altijd een opleiding. Nu heb ik ondertussen Online Marketing & Copywriting afgerond en heb ik vandaag mijn examen Neuromarketing ingeleverd. Ik ben alvast aan het kijken wat ik hier na ga doen. Als iemand nog tips heeft, let me know!

Indoor Skydiven in Roosendaal

Afgelopen week was het zover! Ik ging Indoor Skydiven in Roosendaal met Michael, wat was dit leuk zeg! Je hebt zo een adrenaline kick haha! Echt super gaaf om een keer te doen.

Uiteten bij Sushimeisjes met Manja

Ik heb heel veel lekkers gegeten deze week en dat begon bij Sushimeisjes met Manja. Ik vind nog steeds de Sushi bij Sushimeisjes de lekkerste sushi die er is. Echt heerlijk gegeten.

Diary week 19: Indoor Skydiven en Uiteten

Osteopathie Behandeling bij Melissa van Ruijven

Op donderdag ben ik langs Fysiotherapeute Melissa van Ruijven geweest voor een osteopathie behandeling. Hierbij worden alle systemen van het lichaam onderzocht om de oorzaak van een klacht te achterhalen.

Melissa heeft hierbij gekeken naar de ligging van mijn organen en kwam al snel uit op mijn dikke darm en lever. De de dikke darm staat voor loslaten en de lever voor loyaliteit en teleurstelling. Dit zijn specifieke punten die je ook psychisch verder kunnen helpen. Je hebt namelijk inzicht in de ‘probleemgebieden’. Zelf merk ik wel dat dit punten zijn waar ik wat aan heb. Ik heb inderdaad moeite met loslaten, ben loyaal ingesteld en kan snel teleurgesteld zijn in iets of iemand. Ik heb nu om de 2 weken een afspraak bij Melissa om hier mentaal en fysiek aan te werken en ik ben erg benieuwd waar het mij gaat brengen.

Weekend beginnen bij Café in the City

Naast het sporten elke week zijn we (Jill, Lorena & Ik) nu eens heerlijk uit eten geweest bij Café in the City in Rotterdam. Dit zit op de plek van de oude Sorbonne en dat brengt echt weer jeugdherinneringen op, we gingen daar altijd stappen! Leuk om het nu in een andere setting te zien haha!

Dagje naar Rotterdam

Na het Indoor Skydiven in Roosendaal zijn Michael en ik een dagje naar Rotterdam geweest om lekker te shoppen. Omdat we nog niet genoeg lekkers hebben gegeten deze week gaan we nog maar eens lunchen bij Rolph’s Deli. Echt heerlijk en echt een tentje voor mij. Lekkere Wentelteefjes en een Pokebowl met zalm, love ittt

Diary week 19: Indoor Skydiven en Uiteten

Moederdag en sporten

Zondag vieren we nog even Moederdag voor Michael zijn moeder en Ingrid (vriendin van mijn paps). Daarvoor gaan we nog even lekker sporten. Ik leg nu de focus op zwaarder sporten waarbij ik mijn squat wil verbeteren. Ik probeer elke week zwaarder te squatten om hopelijk over een tijdje 100 kg te kunnen squatten. Ik ben benieuwd!

Diary week 19: Indoor Skydiven en Uiteten